Grekland! Avresor i sommar eller höst, välj mellan flera olika destinationer och hotell. Flyg från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.

25 tim 20 min 16 sek

Höjdpunkter

  • Res till Grekland i sommar eller i höst 
  • Sök mellan flera olika destinationer och hotell
  • Välj färdiga paket, eller sök själv med Let's Deal travel 
  • Avresor från Göteborg, Stockholm och Köpenhamn
  • Klicka på sökknappen, eller länken under kontaktinformation, för att hitta och boka din resa

Villkor

  • Bokningar sker genom TripX
  • Kostnad i form av turistskatt tillkommer
  • Se Kontaktuppgifter för bokningsinformation
  • TripX allmänna resevillkor gäller

Om dealen

Grekland erbjuder stor variation och vi på Let's Deal har lång erfarenhet av resor till pärlorna Kreta, Rhodos, huvudstaden Aten och Greklands näst största stad Thessaloniki.

Till Aten flyger de flesta svenska bara för att ta sig vidare till de grekiska öarna. Men Greklands huvudstad är i själva verket en oupptäckt pärla för en härlig långweekend - här finns allt från bra shopping, roligt nattliv, riktig god mat till museer, antika sevärdheter och arkeologiska monument av världsklass.

Till Thessaloniki kommer du för att uppleva en perfekt kombination av nöjen, shopping, historia och kultur. Greklands näst största stad är för många fortfarande ganska anonym men imponerar och överraskar med ett av Europas bästa nattliv med flertalet hippa nattklubbar, bra shopping och restauranger som bjuder på gastronomiska upplevelser. Det finns även flera bra sandstränder i området med faciliteter och aktiviteter som passar alla olika typer av resenärer.

Att resa till Kreta har varit en favorit för många av våra Let's Deal-resenärer i många år, och här kan vi erbjuda dig allt från enkla, charmiga familjehotell till stora lyxhotell. Kreta är Greklands största och mest mångsidiga ö. Detta populära resmål erbjuder underbara långa stränder med klarblått vatten, en häpnadsväckande och omväxlande natur, lantliga byar, mysiga städer och antik kultur. Och inte minst, hit kommer man för bästa maten. Kreta har allt.

Konkurrensen om att erbjuda det bästa nattlivet är hård, men det klassiska resmålet Rhodos har länge legat i toppen och på den skandinaviska bargatan, Orfanidou Street, och på klubbarna kan man dansa ända in på småtimmarna. Förutom ett legendariskt uteliv erbjuder denna älskvärda ö allt man kan önska sig för en komplett semester i solen och en resa till Rhodos passar alla – oavsett om du reser med familjen, som par, ensam eller med bästa vännerna. Rhodos har flest soldagar i hela Grekland och är en av de bästa platserna i Europa för sol och bad. Rhodos är och förblir en älskad charterklassiker!

Vilket resmål väljer du?

Dealen säljes av

Tripx travel, Org.nr: 556813-0099

Kontaktuppgifter

Resorna bokas genom TripX AB

Här bokar du din resa


Övrigt

Grekland! Flera olika destinationer och hotell
4.1 12778

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar