Röda Korset är på plats i Karibien och USA efter stormen Irma. Nu fortsätter arbetet med att bistå med mat, hygienpaket, tak över huvudet, elgeneratorer, första hjälpen och psykosocialt stöd. Ditt stöd behövs. Donera 25 kr, 50 kr, 100 kr eller 250 kr

10 275 kr donerat
SLUTSÅLD

25 kr

Höjdpunkter

 • Röda Korset är på plats i Karibien och USA och arbetar nu med att hjälpa människor
 • Röda Korsets volontärer bistår med mat, hygienpaket, tak över huvudet, el-generatorer, första hjälpen och psykosocialt stöd
 • Ditt stöd behövs

Villkor

 • Din donation går oavkortat till Röda Korsets Katastrofhjälpen
 • Röda Korset betalar ingenting till Let's deal för denna deal
 • Du får donera hur många gånger du vill
 • Gåvobeloppet är anonymt och kan inte nyttjas för skattereduktion för gåvor

Om dealen

Med extrem kraft drog orkanen in över land. Förödelsen är nu enorm och minst 1,2 miljoner människor har drabbats. Irma är en jätteorkan med en vindstyrka på över 80 meter per sekund. Det är en av de värsta stormarna på länge i Karibien.

Röda Korset har mobiliserat sina volontärer och arbetar nu med att hjälpa människor genom att bistå med mat, hygienpaket, tak över huvudet, el-generatorer, första hjälpen och psykosocialt stöd. Förnödenheter transporteras in till de små öarna från lager på fastlandet och större, och mindre skadade öar.

Ön Barbuda är en av de värst drabbade platserna. 95 procent av bebyggelsen är förstörd eller har skadats. Där, precis som på andra platser, är Röda Korset oroade över att det kan bli ytterligare problem den närmaste tiden på grund av smutsigt vatten och smittsamma sjukdomar. Behoven är enorma, och ditt stöd behövs.

 • Jag vill donera 250 kr till Röda Korsets Katastrofhjälpen
 • Jag vill donera 100 kr till Röda Korsets Katastrofhjälpen
 • Jag vill donera 50 kr till Röda Korsets Katastrofhjälpen
 • Jag vill donera 25 kr till Röda Korsets Katastrofhjälpen

Kort om Röda Korsets katastrofhjälpsarbete
När det gäller att skicka kläder, mediciner och liknande till stora katastrofer så försöker Röda Korset alltid att skaffa materiel så nära det katastrofdrabbade området som möjligt. Samtidigt som Röda Korset arbetar med att leverera den akuta hjälpen planerar de också för den långsiktiga hjälpen, detta så att den blir så bra och effektiv som möjligt. Läs mer om Röda Korsets katastrofhjälp här.

Din gåva gör stor skillnad – Tack!

Dealen säljes av

Letsdeal.se (Let's Give), Org.nr: 556796-XXXX

Kontaktuppgifter

Om Let's Give

Let’s Give är länken mellan våra medlemmar och välgörenhetsorganisationer runtom i landet. Vårt mål är att göra det enklare för fler att donera en slant till de som viger sin tid åt samhällets bästa. Tillsammans kan vi exempelvis bidra till cancerforskning, en bättre miljö eller att hjälpa sjuka barn få sina drömmar uppfyllda. Tillsammans kan vi bidra till ett bättre samhälle – nu och i framtiden. 

Så låt oss ge, Let’s Give. 

Hemsida

redcross.se


Övrigt

25 kr
SLUTSÅLD

Välj variant av denna deal

Donera 100 kr
100 kr
Donera 50 kr
50 kr
Donera 25 kr
25 kr
Stöd Röda Korsets arbete efter stormen Irma
4.3 164

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar