Heta vinster i sommar! Spela EuroMillions på Multilotto.com. Få 3 rader på köpet när du spelar 1 rad för 35 kr via sidan du kommer till efter att ha tryckt på köp. Värde 140 kr

SLUTSÅLD

 

Höjdpunkter

  • Spela om en prispott på cirka 384 000 000 kr!
  • Lägg några rader i sommar och håll tummarna!
  • Köp en EuroMillion-rad för 35 kr och få 3 rader på köpet på Multilotto.com
  • Dragning sker tisdagar och fredagar
  • Ta med dig dealkoderna på språng! Ladda ner vår app till iPhone / Android

Villkor

  • Dealen gäller t.o.m. 31 juli 2017
  • Dealen gäller endast nya kunder 
  • Ingen transaktion görs hos Let's deal. Hela spelet sker på Multilotto via den sida du hamnar på när du trycker på köpknappen
  • Åldersgräns 18 år
  • För att ta del av Let's deals erbjudande behöver du stänga av din adblocker (om du använder en sådan) innan du klickar på köp

Om dealen

Ta chansen och kamma hem storvinst i sommarvärmen!

Köp 1 lott på EuroMillions via, Multilotto.com, och få 3 lotter på köpet. Klicka på köpknappen och ta del av erbjudandet. Värde 140 kr. Du betalar 35 kr på sidan du hamnar på efter att du klickat på köpknappen.

Om EuroMillions
EuroMillions är ett av världens största lotterier. Lotteriet har skapat sig ett rykte om att ha rekordstora jackpottar som bara blir större och större utifall en vinnare av jackpotten inte kan utses vid en dragning. Spelaren väljer fem nummer mellan 1 och 50, samt två ”Lucky Star”-nummer mellan 1 och 11. Dragningen sker varje tisdag och fredag i Paris. En av de största jackpottarna som någonsin vunnits på EuroMillions var på 183 miljoner euro.

Om Multilotto.com
Multilotto.com är en av de största lottosajterna som erbjuder möjligheten till spel på världens största lotterier och jackpots, bl.a. de amerikanska superlotterierna Powerball och Mega Millions samt de Europeiska giganterna Eurojackpot och EuroMillions.

Dealen säljes av

Multilotto.com (YellowSquare S.L.), Org.nr: ESB86931219

Kontaktuppgifter

Så här gör du

1, Klicka på köpknappen här på Let’s deal. Du leds då automatiskt till kundkorgen direkt hos Multilotto.com. Observera att ingen transaktion görs på Let's deal.

2, Genomför spelet på Multilotto.com via den sida du hamnar på när du tryckt på köpknappen på Let's deal (Viktigt, annars kan du inte ta del av erbjudandet).

3. När du via denna sida köper 1 rad på EuroMillions (35 kr) får du ytterligare 3 rader i samband med att du placerar ditt spel (värde 140 kr).

4. Håll tummarna för att just du kammar hem storvinsten!

Hemsida

www.multilotto.com/se/


SLUTSÅLD
Spela 1 rad på EuroMillions – få 3 rader på köpet
4.3 0

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning


Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar