Vuxeninträde till Postmuseum. Barn t.o.m. 18 år går in gratis. Ord. pris 80 kr, din deal: 39 kr

111 köpta
27 tim 57 min 44 sek
51%
deal image
KÖP!
39 kr

Höjdpunkter

Villkor

  • Dealen gäller t.o.m. 30 augusti 2018
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Obs! Visa upp din deal i mobilen i kassan. Utskriven kod gäller ej
  • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Om dealen

De kommer med allt från kärleksbrev och reklam till räkningar och kalasinbjudningar. De levererar paket, samhällsinformation och möbelhuskataloger. Posten har sedan 1600-talet hjälpt oss svenskar att behålla och vårda våra relationer, och att skicka soliga hälsningar från fjärran. De har kommit med goda nyheter, dåliga nyheter. Livsavgörande antagningsbesked, körkort och födelseattester. Posten är och har länge varit navet i den svenska kommunikationen. Här har allt det där livsviktiga fått en egen plats.

Med dagens deal får du vuxeninträde till Postmuseum. Ord. pris 80 kr, din deal: 39 kr – 51% rabatt!

Lilla posten: Kom och lek postkontor och stämpla blanketter. Sortera mängder av brev och ta med dig Stockholmssäcken och dela ut till hårfrisörskan Anna Sax och bagare Bo Bengtsson och de andra som bor i de vindlande gränderna. Du kan alltid göra ditt eget vykort, skriva adress, sätta på ett frimärke, stämpla och sedan lägga på brevlådan. 

Din Post: Fotografera dig i en postuniform i utställningen Din Post. Skicka fotot gratis som ett riktigt vykort till någon du vill göra glad. 

Din Post – om Posten nu och då: Lär dig det mesta om hur Posten har utvecklats från 1600-talet fram till idag. Vilka fick brev på 1600-talet jämfört med idag? Hur många brev levererade Posten då? Idag hanteras 29 miljoner försändelser och 500 000 paket per dag. Utställningen belyser det nätverk som behövs för att kunna skicka brev och paket världen över och berättar om grundandet av världspostföreningen 1874

Skattkammaren med fokus på frimärken: Den 1 juli 1855 öppnade sig en ny värld i Sverige. Då införde Posten frimärken, och snart ville människor över hela landet samla på de färgglada papperslapparna. Utställningen är full av klenoder som vackra brev frankerade med våra första skilling banco-frimärken samt ett berömt 4 skilling banco i kvartsark. Kvartsarket 4 skilling banco blå är med sina 25 märken den största kända enheten i frimärksvärlden. 

Kort om Postmuseum
Postmuseum ligger i Gamla stan och är ett museum som skildrar postens historia. Det är en utvecklande och rolig plats att vara på! Upplev Sommar i Lilla Posten, skicka ett Riktigt Vykort eller besök Skattkammaren med frimärken. Här finns något kul för alla åldrar – en perfekt utflykt att göra med familjen.

Välkommen! 

– – –

Ordinarie pris är hämtat från Postmuseums prislista, 31/10 2018.

Dealen säljes av

Postmuseum (PostNord Sverige AB), Org.nr: 556711-5695

Kontaktuppgifter

Adress

Lilla Nygatan
111 28 Stockholm

Öppettider

Tis – Sön 11:00 – 16:00

Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

Hemsida

www.postmuseum.se


Övrigt

Inträde till Postmuseum
4.3 111

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar