Mesoterapi hos Bioestética Sweden: behandla rynkor, slapp hy, påsar under ögonen m.m. Ordinarie pris 2 899 kr, din deal: 1 399 kr

0 köpta
27 tim 53 min 51 sek
52%
deal image
KÖP!
1 399 kr

Höjdpunkter

  • Behandla rynkorna med Mesoterapi hos Lania Laserklinik
  • Icke kirurgiskt ingrepp - slipp nålar
  • Spara 1 500 kr! 
  • Ta med dig dealkoderna på språng! Ladda ner vår app till iPhone / Android

Villkor

  • Dealen gäller t.o.m. 6 oktober 2018
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
  • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Om dealen

Behandla rynkor med hjälp av mesoterapi hos Bioestética Sweden. Behandlingen skräddarsys efter dina förutsättningar och behov. Ordinarie pris 2 899 kr, din deal: 1 399 kr - 51% rabatt

Mesoterapi (med nålar)
Ålder, solexponering och andra yttre faktorer stressar huden och leder till att huden tappar sin elasticitet och lyster samt blir uttorkad. Mesoterapi är en skonsam och mycket effektiv anti-åge-behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av bland annat vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler. 

Vad är Mesoterapi?
Mesoterapi är en behandling som tillför huden multivitaliserande näringsprodukter i form av en cocktail av vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler och allt din hy behöver för att hålla sig spänstig och frisk. Redan vid första behandlingen märks skillnad; rynkorna reduceras, hudtonen förbättras, pigmenteringen minskar och huden återfuktas på djupet och blir spänstigare. Perfekt för trött och uttorkad hud! Vi erbjuder behandlingar för hela ansiktet samt händer, hals och dekolletage. 

Mesoterapi är en skonsam och mycket effektiv vitaliserande anti-age-behandling. För bästa resultat rekommenderas en passande mikrodermabrasionbehandling före behandlingen för att få bort döda hudceller och maximera upptaget av de vitaliserande ämnena. 
Behandlingen består av multipla injektioner i det ytliga hudlagret dermis (epidermis) med en mycket tunn nål. Genom ytliga injektioner tillförs små mängder av den vitaliserande vitamincocktailen i huden och stimulerar cellförnyelse. Ämnena tas upp i hudens alla tre lager och förutom att återfukta, förebygga och återställa, korrigerar den även hudens struktur. Med andra ord: förbättrar din hudkvalitet. Direkt efter behandlingen kommer du att märka resultat, men det slutgiltiga resultatet kommer du att se efter ett par veckor. 
Med denna teknik kan man föra in aktiva substanser förbi den epidermala barriären som de flesta kosmetiska produkter inte tränger igenom. Redan själva processen med stickande är bra för hudens ombyggnad, och lämpliga kombinationer av aktiva ingredienser möjliggör att uppnå enastående resultat på kort tid. 
Huden vitaliseras och blir friskare samt får en naturlig fuktighet, lyft och spänst. Man kan även behandla övriga delar av kroppen och även celluliter. 

Mesoterapin ger särskilt goda resultat hos personer med len, flagnande, uttorkad och mogen hud som förlorat sin fasthet. Med denna metod kan man förbättra hudens tillstånd på ett icke-kirurgiskt sätt. 
Speciella cocktails med höga halter av biologiskt aktiva ingredienser har formulerats för att föryngra, normalisera, revitalisera, befukta, tonisera, lysa upp huden. 

KONTRAINDIKATIONER FÖR MESOTERAPI MED INJEKTION: allergi graviditet, amning diabetes inflammation i huden, herpes hud som dåligt tolererar injektioner (hud med sköra kapillärer, risken för fibros) cancersjukdom användning av antikoagulantia

Kort om Bioestética Sweden
Bioestética Sweden kliniken har ett gott rykte. Det får man om man gör det man utger sig till att göra samt lite till. Bioestética är en klinik som drivs av legitimerad läkare och legitimerad personal inom estetisk vård med många års erfarenhet. Vårt mål är nöjda och återkommande kunder. Bioestética Sweden  står för säkerhet och kvalitet. 

Varmt Välkommen!

– – –

Ordinarie pris är hämtat från Bioestética Sweden, 5/3 2018.

Dealen säljes av

M Fazzi AB, Org.nr: 556968-1231

Kontaktuppgifter

Adress

Norrtullsgatan 39 
113 45 Stockholm

Bokning

Endast via BokaDirekt

Ange din Let's Dealkod vid bokning

Öppettider

Mån – Fre 09.00 – 19.00
Lör – Sön enligt överenskommelse

Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

Hemsida

www.bioestetica.se


51% på mesoterapi hos Bioestética Sweden
4.3 0

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar