Italien! Avresor i sommar eller höst, välj mellan flera olika destinationer och hotell. Flyg från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå och Luleå

25 tim 22 min 48 sek

Höjdpunkter

  • Res till Italien i sommar eller i höst 
  • Sök mellan flera olika destinationer och hotell
  • Välj färdiga paket, eller sök själv med Let's Deal travel 
  • Avresor från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå och Luleå
  • Klicka på sökknappen, eller länken under kontaktinformation, för att hitta och boka din resa

Villkor

  • Bokningar sker genom TripX
  • Kostnad i form av turistskatt kan tillkomma
  • Se Kontaktuppgifter för bokningsinformation
  • TripX allmänna resevillkor gäller

Om dealen

I Italien finner man några av världens mest betydelsefulla kulturskatter varav många har varit med om att forma den västliga civilisation som vi lever i idag. En del av oss är bekanta med renässanskonstnärerna, operakompositörerna medan andra av oss är hänförda av italiensk film som med sin attityd har satt standarden för europeisk filmkonst.

Vi älskar den italienska matkulturen med pizza, pasta och vin. Enligt många skall dock den italienska gastronomin upplevas på plats. Italien består av så många regioner med sin egna särpräglade gastronomi och vinproduktion, så när någon säger italiensk mat så är svårt att veta vad som avses. Den skiljer ju sig så mycket mellan regionerna och även mellan små enskilda byar. Det finns alltså ingen stereotyp som beskriver den mångfald av variationer som Italiens matkonst bjuder in till.

Det är framförallt variationsrikedomen som fascinerar oss på Let's Deal och Italienälskare. Oavsett om man rör sig mellan nord och syd eller mellan öst och väst så förändras landskapen, arkitekturen, lokalbefolkningens särart och givetvis maten och vinet. Variationen är enorm!

Italien är en mosaik av variationer och vi på Let's Deal har verkligen ansträngt oss att finna trevliga hotell som passar den skandinaviska utlandsresenären. I dagsläget erbjuder Let's Deal resor till: Magiska Venedig som är ett måste åtminstone en gång i livet, gärna många, mångfacetterade Rom där man förutom en världsunik kultur finner chicka restauranger och trendiga boutiquer, shoppingparadiset Milano, universitetsstaden Pisa i Toscana med sitt världskända lutande torn, sagolikt vackra Sardinien med sköna stränder och vacker natur och på spännande Sicilien är semestervariationen extra stor när du väljer mellan flyg till Catania eller Palermo.

Dealen säljes av

Tripx travel, Org.nr: 556813-0099

Kontaktuppgifter

Resorna bokas genom TripX AB

Här bokar du din resa


Övrigt

Italien! Flera olika destinationer och hotell
4.3 4640

Logga in

Inget konto?

Skapa ett konto här.

Facebook-inloggning

För att Facebook-inloggning skall fungera måste du godkänna att du tillåter oss att dela dina persondata med tredje part. Detta inkluderar även att dina persondata kan komma att användas för att ge dig anpassad annonsering på andra sidor än Facebook. Läs mer i vår integritetspolicy eller uppdatera dina integritesinställningar som du hittar nederst på sidan.

Jag godkänner

Behöver du hjälp?

Har du glömt ditt lösenord kan få ett nytt här

Om du har andra problem med inloggning, tveka inte att kontakta oss via vår kundtjänstsida

loader

Få nyhetsbrevet

För att undvika att missa en bra deal!

Klockor, Hamburgare, Magretheskålar