Se favoriter
Se kundvagn
Spa, boende och middag för 2 hos Rönneberga på Lidingö

Spa, boende och middag för 2 hos Rönneberga på Lidingö

1 695 kr
2 550 kr
Köpta
900+
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Välkomna till Rönneberga på härliga Lidingö i detta lyxiga unna er-paket för två personer i dubbelrum, inkl. frukost, tillgång till spa och en middag – kökets val. I spa-avdelningen finns en större pool att simma i och två bubbelpooler att välja mellan. Det finns även en regndusch, ångbastu och en stor inglasad torrbastu. I anslutning ligger ett gym som du också har möjlighet att använda.

Det här ingår

  • Övernattning för 2 personer i dubbelrum
  • Spa-entré
  • Middag
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning fredag – lördag t.o.m. 30 september 2021
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Avbokning ej möjligt efter reserverat boende. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

Avkoppling på vackra Lidingö

Bara 20 minuter från centrala Stockholm, På natursköna Lidingö, ligger Rönneberga – ditt andra hem. Dit har människor kommit för att mötas ända sedan 1969 och nu har du chansen att spendera lite egentid i det läckra badhuset, njut av en middag komponerad av hotellets köksmästare som ni sköljer ner med ett vin utvalt av restaurangens sommelier.

Restaurang Verandan serverar modern husmanskost, där köket uppgraderat de skandinaviska smakerna med spännande influenser från alla världens hörn. Ingen går hungrig från deras rejäla frukostbuffé, den perfekta starten på dagen! Till lunch är det växtriket som spelar huvudrollen och med ett dignande buffébord av sallader, varma och kalla rätter samt tillbehör. Alla måltider serveras med Höggarnsfjärden som stämningsfull kuliss.

Rum med havsutsikt

Somna sött i ett härliga hotellrum, de flesta med havsutsikt, och vakna utvilad lagom till den gedigna frukostbuffén dukas upp. Omgivningarna runt Rönneberga bjuder in till pulshöjande aktiviteter som löpning, vandring och cykling, såväl som återhämtning i naturen. Borta bra, men på Rönneberga bäst!

Deal säljes av

Rönneberga Lidingö
Organisationsnummer: 916602-1403
Rönnebergavägen 1
181 90 Lidingö
- Bokning sker via mail.
- Uppge Let's deal-kod samt önskat datum
vid bokning.
- Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.
- Dealen gäller till 30/9 i mån av plats.