Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Fira jul, nyår och trettonhelgen på Hassela Ski Resort

Fira jul, nyår och trettonhelgen på Hassela Ski Resort

3 595 kr
Köpta
20+
Lägg till deal till favoriter

Vakna till snötyngda granar och nypistade skidbackar. Avnjut ett traditionellt julbord eller en fyrverkerisprakande nyårssupé med underhållning. Fira jul eller nyår hemma och ta en mellandags- eller trettonhelg-getaway inkl. kvällens middagar. Oavsett vad du väljer ingår tre eller fyra nätter i dubbelrum inkl. frukost och kvällens middag! På Hassela Ski Resort finns hela 20 backar och 8 liftar. Dessutom hittar du 14,5 km vackra längdspår för dig som föredrar att åka plant.

Bo över trettonhelgen
3 595 kr
Välj datum
2/1-5/19
Bo över mellandagarna
3 595 kr
Välj datum
26/12-29/127
Bo över jul
4 995 kr
Välj datum
22/12-26/127
Bo över nyår
5 995 kr
Välj datum
29/12-2/10

Det här ingår

  • Boende för 2 i dubbelrum på Hassela Ski Resort 3 eller 4 nätter
  • Kvällens middagar varav julbord 24/12 och nyårssupé 31/12)
  • Frukost

Användarvillkor

  • Gäller valda datum
  • Du måste boka boendet hos Hassela Ski Resort inom 72 timmar från det att du köpt dealen. Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Jul och nyår på Hassela Ski Resort

Njut en traditionsenlig jul, kryddad med skidåkning och bad tillsammans med din kära. Och för dig som vill kombinera skidåkning med nyårsfirande: Att åka skidor över nyår är en upplevelse som du inte vill missa! Kombinationen av skidåkning, frisk luft och en festfylld nyårsafton är något alldeles speciellt.

Hassela ski Resort välkomnar dig

Endast 3,5 timmar från Stockholm ligger Hassela Ski Resort med trivsel för alla skidåkare. Här kan ni njuta av av skidåkning i hela 20 nedfarter med varierande svårighetsgrad, så det är lätt att hitta en backe som passar just dig. För barnen finns det dessutom ett helt eget område, med skidskola och rullband, allt för att väcka nyfikenheten och glädjen som skidåkning innebär. Efter en heldag i backen bor ni i hotellrum, som ligger precis intill backen.

Nära och lätt att hitta

Det är lätt att hitta hit och resan hit går snabbt, tack vare Hasselas strategiska läge vid E4:an. Och när du har parkerat bilen, behöver du inte röra den igen förrän det är dags för hemfärd. Aktiviteter, nöjen och mat för hela familjen finns alltid inom räckhåll.

Varierad längdskidåkning i mysiga spår

Föredrar du längdskidåkning istället för utförsåkning? I Hassela finns totalt 14,5 km längdspår varav ett är belyst. Upplev både idylliska vyer och tekniska utmaningar. Det finns något för motionärer såväl som för tävlingsåkare.

Deal säljes av

Hassela Ski Resort AB
Organisationsnummer: 556486-5508
Älvåsen
820 78 Hassela
0652-56 56 00Ring
Bokning sker via mail eller telefon till Hassela Ski Resort. Skall göras senast 72h efter köp för att vara en giltig bokning.
Uppge Uppge Let’s deal-kod vid bokning.