Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Behandlande och välgörande fotmassage, 50 minBehandlande och välgörande fotmassage, 50 min (1 av 5)Behandlande och välgörande fotmassage, 50 min (2 av 5)Behandlande och välgörande fotmassage, 50 min (3 av 5)Behandlande och välgörande fotmassage, 50 min (4 av 5)

Behandlande och välgörande fotmassage, 50 min

375 kr
750 kr
Köpta
40+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Ge dina fötter lite extra kärlek i form av en avslappnande och mjukgörande fotmassage hos Kina-Terapi. Musklerna runt dina fötter stimuleras och sträcks ut, cirkulationen ökar i både fotled och fot. Det sitter tusentals nervtrådar i fotsulorna som dessutom har förbindelser med andra delar av kroppen, detta innebär att du upplever fotmassagen i hela dig.

Höjdpunkter

  • Fotmassage kan motverka stress samt göra så du sover bättre
  • Får igång blodcirkulationen i hela kroppen
  • Behandlingen tar 50 minuter
  • Kina-Terapi ligger i Gullmarsplan 

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 90 dagar från köp

  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort

  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Kina-Terapi

Kina-Terapi är en klinik som sedan 2009 verkar inom traditionell kinesisk medicin och estetik. De vill hjälpa människor att återskapa balans och välbefinnande genom attraktiva och relevanta behandlingar. De har ett holistiskt perspektiv på hälsa där din fysiska, mentala och emotionella tillstånd tas med vid planeringen av varje behandling. Detta innebär att behandlingen kan se olika ut från person till person och från gång till gång.

Här erbjuds olika typer av massage (klassisk, kinesisk, tui-na), akupunktur, akupressur, koppning, fotmassage och zonterapi. Dessutom erbjuds behandlingar som HIFU, LPG, Hollywood peeling, Power Slim, Fettreducering, Dermapen och PRP. Kina-Terapi är även specialiserade inom smärtlindring, muskel och ledverk, migrän/spänningshuvudvärk, sömnstörningar, mage- tarm problematik, allergier, stresshantering, rökavvänjning, hormonella obalanser och infertilitet.

Personalen är kvalificerad, välutbildad och alltid redo att ta emot Dig på bästa sätt, det visar sig inte minst genom att kliniken är kvalitetssäkrad av Svenska Friskvårdsförbundet och rekommenderad av Reco 7 år i rad.

Deal säljes av

Kina-Terapi
Organisationsnummer: 556968-8772
Gullmarsplan 13, 3
12140 Johaneshov
måndag - fredag 10:00-19:00
* Telefontiden är mellan 10:00 -18.00
08-508 636 26 / 073-125 65 02Ring
Ring, maila för bokning.
Uppge Let's deal-kod vid bokning