Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten MössebergÖvernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (1 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (2 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (3 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (4 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (5 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (6 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (7 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (8 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (9 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (10 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (11 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (12 av 14)Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg (13 av 14)

Övernattning inkl. tvårätters middag för 2 på Kurorten Mösseberg

1 895 kr
2 740 kr
Köpta
10+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Res tillbaka i tiden med en vistelse på Kurorten Mösseberg. Hotellet har varit en plats för rekreation och inspiration sedan 1867. Bo en natt på hotellet, tillsammans med en vän. Avnjut en god tvårättersmiddag, inspirerad av jordbrukslandskapet runt Falbygden, köp till spa-entré för en avslappnande stund med inomhuspooler, och varma utomhuskällor. Vakna upp till doften av nybryggt kaffe och en stor frukostbuffé med goda teer, hemmagjorda müslisorter, goda smoothies, massor av bröd med tillbehör, våfflor, croissanter och mycket mer!

Det här ingår

 • Övernattning för två personer
 • Välkomstdrink
 • Frukost
 • Tvårättersmiddag
 • Köp till spa-entré för 350 kr/person

Användarvillkor

 • Dealen gäller fr.o.m. 9 januari t.o.m. 31 mars 2022
 • Gäller ankomst söndag-torsdag
 • Begränsat antal rum varje dag – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Max två personer per rum
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Anrik kurort i vackra Falbygden Hos Kurorten

Mösseberg är det lätt skapa sin egen privata oas. Alla rum har utsikt över den vackra, fridfulla Mössebergsparken och rumsinteriörerna är bibehållna i sin ursprungliga, klassiska stil. Några är dock nyrenoverade enligt Mössebergs Cittaslow-filosofi, där interiören är skapad med naturliga material och med detaljer som hämtats från omgivningen på Falbygden.

Spa med varma utomhuskällor

Kurorten Mösseberg har en lång bakgrund som vattenkuranstalt. På Mössebergssluttningen vid mynningen av S:t Eriks källa, har människor sökt helande i det mineralrika bergsvattnet sedan mitten av 1800-talet. Hotellet har tempererad inomhuspool, varma inomhus- och utomhuskällor, inomhuspool, ångbastu, fotbad, gym och naturligtvis flera behandlingar.

Deal säljes av

Kurorten Mösseberg
Organisationsnummer: 857200-3104
Mössebergsparken 34
521 37 Falköping
0515 - 432 00Ring
Boka via mail eller telefon.
Uppge Let's deal kod vid bokning.