10-kort på Turbo Sport Adventure Zone
799 kr
1 598 kr
Spara
50%
Köp ett 5-kort på Turbo Sport Adventure Zone - få ytterligare 5 besök på köpet! Ord. pris 1 598 kr, deal: 799 kr

Höjdpunkter

 • Köp ett 5-kort - få ytterligare 5 besök på köpet!
 • Uppsalas största trampolinpark!
 • Ta med familjen eller vännerna på en heldag med aktiviteter
 • Turbo Sport & Adventure zone är en 4 400 kvadratmeter stor aktivitetsarena
 • Här finns bl.a. höghöjdsbana, hinderbana, parkourzon och mycket mycket mer
 • Kafé inuti arenan
 • Användarvillkor

  >här tillsammans med ditt barn
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Mer om dealen

  >ordningsregler tillsammans med ert barn innan besöket. Entrén för alla gäller hela dagen, tills du väljer att lämna Turbo. Alla oavsett ålder är välkommen. Barn upp till att de fyllt 12 år måste alltid ha med sig en medföljande vuxen under hela sitt besök på Turbo. Barn som är 12-16 år kan komma själva till Turbo om vi har ett skriftligt godkännande från vårdnadshavare, detta i enlighet med EU-regler för allas säkerhet och trygghet. Kom till entrén så fyller ni tillsammans med Turbo Sport & Adventure i en blankett där ni ger tillåtelse till att ert barn kan komma själv. På det sättet får arenan kontaktuppgifter till er och kan enkelt höra av sig om det behövs.

  Om Turbo Sport & Adventure zoneTurbo Sport & Adventure zone är en 4 400 kvadratmeter stor arena med trampolinpark (studsmattor), dunkzon, parkourzon, ninja warrior park, klätterväggar, hinderbanor, höghöjdsbana och mycket mer. Arenan riktar sig till barn och unga och ligger ovanför City Gross i Gränbystaden precis vid norra E4-infarten till Uppsala. Arenan rymmer allt vad man kan tänka sig vad gäller utmaningar och fysiska aktiviteter - allt anpassat för olika åldrar från de allra minsta spädbarn till vuxna. Anläggningen är den första i sitt slag i norra Europa.

  Turbo Restaurang & café har ett varierat utbud av mat och fika som passar både stora och små. Där hittar du hälsosam och energirik mat så som mättande pastarätter, fräscha sallader och goda mackor och pajer. Kaféet serverar riktigt gott kaffe (americana, espresso, cappucino, macchiato och latté). För er som blivit utmattade av träning finns bland annat färskpressade juicer, smoothies och glass. Turbo Restaurang & café har glutenfria, laktosfria och veganska alternativ.

  Välkommen!

  - - -

  Ordinarie pris är hämtat från Turbo Sport & Adventure zone prislista, 5/9 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal
  10-kort på Turbo Sport Adventure Zone
  799 kr
  1 598 kr