Upplev wekendpärlan Krakow – inkl. flyg

Direktflyg från Malmö eller Stockholm till favoritstaden Krakow inkl. 3 eller 4 nätters boende i Gamla stan! Betala endast från 1 695 kr/person

Höjdpunkter

 • Direktflyg från Malmö eller Stockholm inkl. boende på Zulian Aparthotel
 • Hotellet erbjuder 29 personligt inredda boutique-rum, med anor ända tillbaka till början av 1900-talet
 • Zulian är en bevarad hotellpärla på bästa läge, i en av Europas hetaste weekendstäder
 • Användarvillkor

  >allmänna resevillkor gäller

  Mer om dealen

  Mångsidiga Krakow

  Krakow i Polen är framröstad till Europas bästa weekendstad med shopping, intressant arkitektur, underjordiska marknader, prisvärd shopping, fantastiska restauranger och ett hett uteliv! I Krakow får du mycket för pengarna.

  Modernt lägenhetshotell med bästa läge

  Zulian är ett modernt lägenhetshotell med mosaik-dekorerade golv från 1906. En bevarad hotellpärla på bästa läge, i en av Europas hetaste weekendstäder. Rummens moderna interiörer och bekväma faciliteter bjuder på unik design, hög komfort och intim atmosfär. Alla rum är utrustade med platt-TV med satellitkanaler. Handdukar och sängkläder ingår. De rymliga rummen erbjuder både trädgårds- och stadsutsikt. Lägenhetshotellet erbjuder även privat parkering och WiFi är gratis i samtliga utrymmen.

  Zulian ligger i centrala Kraków bara en kort spatsertur från den historiska stadsdelen Stare Miasto och 700 meter från stadsporten Sankt Florian. Zulian Aparthotel by Artery Hotels har en skön terrass och en ljus matsal, där det dagligen dukas upp en uppskattad hotellfrukost. Avnjut den gärna i hotellträdgården.

  I priset ingår

  Med den här dealen får du upp till 31% rabatt på resa till Krakow genom TripX. Betala endast från 1 695 kr/person!

  • Flyg t/r från Malmö eller Stockholm
  • 3 eller 4 nätters boende på Zulian

  Välkomna!

  Deal säljes av

  Lets Deal