Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Provsvaret graviditetstest 10-pack

Provsvaret graviditetstest 10-pack

98 kr
149 kr
Spara
34%
Lägg till deal till favoriter

Att bli gravid eller att planera sin första graviditet kan vara en omvälvande period, med en liten risk att kanske bli lite förvirrad. Till hjälp kan du få ett självtest för hemmabruk, ett utmärkt test för att slippa vänta på bokad tid hos barnmorskan eller läkaren. 

Produktinformation

Testet är en teststicka som är inkapslad i en plasthylsa, utformat med ett tydligt fönster där du kan läsa av ditt provresultat, du kan kissa direkt på stickan eller samla urin en bägare och stoppa ner stickan. För ett hygeniskt test är rekommendation att kissa direkt på stickan. Skulle du få ett negativt resultat, bör du vänta några vänta några dagar och testa på nytt. 

Hur du läser av ditt resultat

  • Positivt resultat: Om testet visar två streck både i kontroll- och testzonen, betyder att du är gravid. Var uppmärksam på att intensiteten på färgen av indikationsstrecken kan variera beroende på att koncentrationen av luteiniserande hormon som kan skifta i olika skeden av graviditeten bör du ta ditt test på morgonen då hormonets nivå är som högst.
  • Negativt resultat: Visar testet ett streck betyder det att du inte är gravid. Skulle din mensturation utebli och testet uppvisar fortsatt negativt resultat bör du kontakta barnmorska.
  • Om provsvaret inte visar några synliga streck alls eller att ett streck visas i testzonen med inget i kontollzonen bör du göra ett nytt test. Kontakta provsvarets kundservice om problemet uppstå igen. Mer info på provsvarets hemsida
  • Slipp väntetid hos läkaren
  • Bekvämt och smidigt test för hemmabruk

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer

  • Leveranstid: ca 7 arbetsdagar

Deal säljes av

Provsvaret Sverige AB
Organisationsnummer: 559204-7822