Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

Budapest inkl. direktflyg och 3 eller 4 nätter

Lägg till deal till favoriter

Härliga Budapest är stället för den som vill skämma bort sig själv. Gourmetmat till budgetpris, lyxhotell till låga priser, fantastiska barer, en rik kulturscen och härliga spaupplevelser. Det finns många anledningar till att besöka Ungerns vackraste stad – inte minst för den goda gulashens skull!

Höjdpunkter

  • Direktflyg från Stockholm, Malmö eller Göteborg
  • Boende, del i dubbelrum, på 3-stjärniga Central Hotel 21
  • Modernt hotell med toppläge
  • Bo i hjärtat av Budapest
  • Välj mellan flera avgångar

Användarvillkor

Mer om dealen

Buda och Pest

Om du delar upp staden i två får du Buda och Pest – två områden i väst respektive öst med olika karaktär, men med lika mycket att upptäcka. Budas höga höjd är en perfekt plats att blicka ner över Pest med dess ståtliga byggnader som elegant reflekteras i floden Donau. Floden binder inte bara de två forna städerna samman, den kan även ses som en symbol för vattnet som förenar människorna. För vattnet har en särskild plats i Budapest. Under staden finns varma källor som sedan romartiden har använts till de många spabadhus som ligger utspridda i staden. Perfekt för avslappning efter en lång dag på stan!

Om hotellet

Central Hotel 21 är ett modernt hotell beläget i centrala Budapest med bekvämt gångavstånd till saluhallen och synagogan. Tunnelbanestationen Blaha Lujza tér, det ungerska nationalmuseet och museet för brukskonst ligger alla knappt 10 minuters promenad bort. 

Varje rum är utrustat med en minibar, en LCD-TV, en telefon med direktuppringning, ett värdeskåp och ett unikt utformat badrum med hårtork. Den vänliga personalen i 24-timmarsreceptionen kan ge dig all information du behöver och Wifi erbjuds i hotellets samtliga utrymmen. Här har du även tillgång till hyrcyklar.

Ett populärt hotell med bra läge!

Deal säljes av

TripX AB
Organisationsnummer: 556813-0099
Budapest, Mária u. 10
1085 Budapest