Direktflyg till soliga Benalmádena med 4-stjärnigt boende

Direktflyg från Stockholm, Köpenhamn eller Malmö till soliga Benalmádena, Málaga! Inkl. 4-stjärnigt boende nära stranden. Din deal: från 1 995 kr/person

Höjdpunkter

 • Hotel Ibersol Alay har ett drömläge med bara 100 meter till stranden
 • Hotellets poolområde ligger inbäddat i en grönskande trädgård
 • Hotel Ibersol Alay erbjuder en väldigt trevlig bufférestaurang där de serverar internationella och spanska rätter. Det finns även en trevlig sommarterrass där man kan ta en god drink efter maten
 • Ett mysigt hotell precis vid småbåtshamnen som passar både stora och små
 • Användarvillkor

  >allmänna resevillkor gäller

  Mer om dealen

  Flest soltimma i Europa

  Costa Del Sol har Europas bästa klimat med över 300 soldagar om året! Benalmádena ligger väster om Málaga och är en av solkustens mest attraktiva platser. En semesterort som bjuder på sol, shopping, sevärdheter, barer och mysiga hamnkvarter.

  Hotell med drömläge

  Hotel Ibersol Alay har ett drömläge i Benalmádena. Hotellet ligger i direkt anslutning till den fina stranden, och bara ett stenkast från den mysiga småbåtshamnen där man kan njuta av den fina solnedgången, sittandes på någon av de trevliga restaurangerna. Hotellets poolområde ligger inbäddat i en grönskande trädgård. Avståndet till Malagas flygplats är 8 km och det tar ca 10-15 minuter med taxi. In till centrala Malaga är det 12 kilometer och där finns det mycket att upptäcka och uppleva.

  Hotellet erbjuder en väldigt trevlig bufférestaurang där de serverar internationella och spanska rätter. Det finns även en trevlig sommarterrass där man kan ta en god drink efter maten.

  I priset ingår

  Upp till 31% rabatt på flyg inkl. 4-stjärningt boende genom TripX. Betala endast från 1 995 kr per person!

  • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Boende på Ibersol Alay Hotel

  Deal säljes av

  Lets Deal