Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukostAlbert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (1 av 7)Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (2 av 7)Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (3 av 7)Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (4 av 7)Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (5 av 7)Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost (6 av 7)

Albert Hotell för 2 inkl. en natt, fyrarätters och frukost

1 995 kr
2 790 kr
Köpta
40+
Spara
28%
Lägg till deal till favoriter

Trollhättan, en av Västgötaslättens riktiga pärlor, ligger bra till – minst sagt. Här har du Göteborg en timmes bilfärd bort och i själva staden med omnejd kryllar det av saker att hitta på. Men vad spelar det för roll när det nalkas fyrarätters med någon du tycker om?

Det här ingår

  • 1 natt för 2 personer på Albert Hotell inkl. frukostbuffé och en fyrarätters middag
  • Bo i dubbelrum med utsikt över älven
  • Passa på att ta en cykeltur längs med Göta Älv – fråga mer på hotellet
  • Perfekt julklapp!

Användarvillkor

  • Ankomst tisdag-fredag fr.o.m. 15/1-2022 t.o.m. 30/4-2022
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet

Mer om dealen

God mat, avkoppling och härlig utsikt

På Albert Hotell strävar man mot att skapa en hotell- och restaurangrörelse av högsta klass. Tillsammans ser de till att du som Alberts gäst får uppleva deras höga ambitioner, genom att skapa en välkomnande och varm känsla som alla gäster ska känna. Köket och restaurangen är vida kända för sin goda mat lagad med spännande smaker och inbjudande uppläggningar. Inspirationen hämtas framförallt från det nordiska köket med sin renhet och enkelhet. De använder enbart råvaror av högsta kvalitet som tas vara på och förädlas, utan för mycket krusiduller.


Naturskön vandring nära stan

Edsvidsleden i Trollhättan är en 14 kilometer lång vandringsupplevelse med stor variation i landskapet. Dessutom ligger leden stadsnära vilket gör att den är enkel att nå. Vandringsleden passar perfekt för dig som vill ha en ordentlig motionsrunda i kombination med en stor naturupplevelse, oavsett erfarenhet.

Deal säljes av

Albert Kök AB (Albert Hotell)
Organisationsnummer: 556400-2011
Albert Kök Hotell & Konferens
461 57 Trollhättan
Check in: 15:00
Check out: 11:00
0520 - 12990Ring
Ring för förfrågningar om tillgänglighet.
Uppge Let's deal kod vid bokning.