Se favoriter
Se kundvagn
Snorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, SvartSnorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, Svart (1 av 5)Snorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, Svart (2 av 5)Snorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, Svart (3 av 5)Snorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, Svart (4 av 5)

Snorkelmask som täcker hela ansiktet, GoPro-fäste, S/M, Svart

199 kr
399 kr
Köpta
200+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter
Svart snorkelmask som täcker hela ansiktet, med GoPro-fäste, öronproppar, förvaringsväska, 180° synfält, snorkel med inbyggt flöte och anti-imma-teknik

Produktinformation

 • Fäste för GoPro eller annan actionkamera
 • Justerbara band
 • Heltäckande snorkelmask som ökar synfältet

Användarvillkor

 • Leverans 1-3 arbetsdagar
 • Skickas direkt från e-handlarens lager i Sverige
 • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Cyklop och snorkel-kit av riktigt bra kvalité. Kitet kommer i en förvaringspåse så att det är enkelt att ta med till stranden eller packa ner i resväskan inför solsemestern! Den här snorkelmasken har en mängd smidiga funktioner som gör att du kan andas som vanligt under vattnet, får ett större synfält, och kan fästa din actionkamera på masken - med mera!

Egenskaper:
 • Heltäckande snorkelmask som ökar synfältet
 • Fäste för GoPro eller annan actionkamera
 • Justerbara band säkerställer en god passform
 • Silikontätning runt masken säkerställer att vatten inte tränger in
 • Masken har ventiler under hakan och i andningsrören för att förhindra att vatten samlas inuti
 • Anti-imma-lösning gör att den inte immar igen när man andas
 • Flera tillbehör ingår: 2st öronproppar, tätningsring, förvaringspåse, samt fäste för actionkamera
 • Storlek: S/M (se storleksguide längre ned)

Fäste för GoPro eller annan actionkamera

Att filma undervattnet kan låta svårt och omständligt. Vi har väl alla sett hur kameramännen i naturfilmer simmar omkring i havet med sina gigantiska kameror till exempel. Men så svårt behöver det faktiskt inte vara! GoPro är ett av de vanligaste varumärkena inom actionkameror, och alla deras modeller går att få vattentäta så att de kan filma under vattenytan. Vissa tål vatten direkt ur lådan, medan de äldre modellerna behöver ett skal runt för att man ska kunna dyka med dem. (Kolla såklart upp detta innan du hoppar ned med din kamera i plurret.) Eftersom fästet är universellt passar det dock inte bara GoPro-kameror, utan även andra typer av actionkameror! 

Snorkelmaskens fäste för actionkameror sitter precis framför snorkeln, ovanför huvudet, så att den följer med blicken och får med allt man tittar på när den spelar in.  

Smarta ventiler

Den som har använt ett vanligt cyklop och någon gång andats ut genom näsan vet att glaset då snabbt immar igen, vilket gör att man får avbryta sitt äventyrande för ett slag och skölja rent cyklopet. Så hur går det då om man ska andas genom näsan hela tiden, kanske du frågar dig? Lösningen finns givetvis inbyggd i snorkelmasken. Genom att placera ventiler på rätt ställen - mer exakt vid sidan av näsan - förs den fuktiga luften bort åt sidorna så att den kan cirkulera inuti masken. På så sätt förhindrar man att fönstret immas igen vid användning! Det är faktiskt samma princip som används inuti bilen när man vill blåsa bort imman från insidan av vindrutan.  

Masken har även ventiler under hakan och i själva andningsrören vilket gör att vattnet inte samlas inuti masken; ett vanligt problem som annars kan uppstå när man använder cyklop. 

180 graders synfält och anpassad för dykning

Ofta vill man ta sig hela vägen till botten när man är ute och snorklar, eller kanske bara sträcka sig lite längre ned för att få en bättre överblick på något. För att denna ska vara möjligt är snorkeln utrustad med ett flöte som flyter upp och täpper till snorkeln om den sänks i vatten. Tänk bara på att andas ut när du går upp till ytan så att flötet åker ner igen. En annan f

Deal säljes av

Teknikproffset Nordic AB
Organisationsnummer: 556998-9329