Se favoriter
Se kundvagn
Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, gråRattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (1 av 7)Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (2 av 7)Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (3 av 7)Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (4 av 7)Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (5 av 7)Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå (6 av 7)

Rattmuff i syntetisk päls som passar de flesta bilmodeller, grå

69 kr
149 kr
Köpta
20+
Spara
54%
Lägg till deal till favoriter
Slipp att ta i den svinkalla ratten på morgonen när du kör iväg till jobbet och omfamna istället denna mjuka och fluffiga rattmuff!

Produktinformation

  • Perfekt för att råda bot på vinterkylan
  • Universell rattmuff som passar alla bilmodeller

Användarvillkor

  • Leverans 1-3 arbetsdagar
  • Skickas direkt från e-handlarens lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Slipp att ta i den svinkalla ratten på morgonen när du kör iväg till jobbet och omfamna istället denna mjuka och fluffiga rattmuff!  

Perfekt för att råda bot på vinterkylan

Släng på denna fluffiga rattmuff tillverkad av syntetisk päls och du kommer att köra omvägar för att inte behöva släppa ratten! Passar de flesta rattar och bilar. 

Oavsett vilken bil du har kommer denna neutrala raffmuff smälta in på et naturligt sätt tillsammans med bilens interiör. Förutom att den är snygg är den som sagt riktigt härlig att hålla i under kalla morgonar eller sena nattfärder i vintermörkret! Du behöver alltså inte längre frysa ihjäl på vägen till jobbet bara för att du råkat glömma vantarna! 

Universell rattmuff som passar alla bilmodeller

Det smidiga med denna muff är att den har resår, vilket gör att den passar till i princip alla rattar. Så länge du inte har en mycket speciell/stor ratt så kommer den alltså att passa i din bil! Smidigt, eller hur? Och om du skulle vilja ta av den (t.ex. på sommaren) är det bara att trä av muffen. 

Egenskaper & specifikation:

  • Fluffig
  • Syntetisk päls
  • Grå
  • Passar de flesta rattar 

 

 

Deal säljes av

Teknikproffset Nordic AB
Organisationsnummer: 556998-9329