Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
4 veckors kostplan med personlig coaching online

4 veckors kostplan med personlig coaching online

399 kr
799 kr
Köpta
4
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

28 Day's BootCamp erbjuder en 4 veckor kostplan med konsultation under hela perioden. Kostplanering är A och O i kombination med rätt träning för att lyckas nå sina mål och få en sundare livsstil. Bonuspaket med hälsosammare recept och bakverk ingår. Nya recept fylls på regelbundet för ny matinspiration och matglädje!

Höjdpunkter

  • Kostplan under 4 veckor
  • Obegränsad coaching
  • Nya recept fylls på regelbundet
  • Löpande startdatum

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 21 juli 2020
  • Se mer information om bokning längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Obegränsad coaching

Varje vecka rapporterar du vikt och mått till din coach som ger dig feedback i rätt riktning för att du ska uppnå dina mål. Chatten med coachen är obegränsad, vilket är mycket uppskattat av medlemmarna.

Startdatum

Startdatum är löpande, d.v.s. du får omgående digital leverans av materialet, och nästkommande måndag startar din 28 dagars-coaching. Om du köper på t.ex. torsdag så startar kursen på måndag efter helgen så att du hinner handla hem och sätta din in i programmet.

Om 28 Day's BootCamp.se

Silvia Nilsson Cickovska är grundare till 28 Day's BootCamp.se. Hon har över 30 års erfarenhet inom branschen, nio licenser inom yrket och även grundare av F.A.M.E Fitness Quality Club. Efter att ha coachat tusentals klienter, går de nu online med deras unika och individuellt anpassade BootCamp-kurser, och blir rikstäckande! 28 Day's BootCamp.se sysslar inte med massproduktion, de levererar träning med kvalitet, vilket innebär att de har begränsat antal platser och ser varje individs möjligheter och behov, och designar varje program personligt.

Deal säljes av

28 Day's BootCamp
Organisationsnummer: 760523-XXXX
Slåtterbalksgatan 13
233 44 Svedala
Boka via mail, uppge Let's Deal kod