Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Gullmarsstrand hotell för 2 personer inkl. frukost

Gullmarsstrand hotell för 2 personer inkl. frukost

1 195 kr
1 895 kr
Köpta
60+
Spara
37%
Lägg till deal till favoriter

Havet - det har inspirerat så många, som till exempel Taube och Peter Lundblad. Vill du också ta dig till havet för att inspireras, och kanske inte bli kung direkt, men åtminstone känna dig som en. Med den här dealen bor du på Gullmarsstrand, som ligger precis vid havet (alltså inte inte stenkast från eller bara några minuters vandring _ utan verkligen PRECIS vid havet). Två personer kan njuta av en härlig frukost och bra service – perfekt för både återhämtning och inspiration bara en timme från Göteborg och 1,5 timme från norska gränsen.

Det här ingår

  • Övernattning för 2 personer
  • Frukost

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning t.o.m. 31 mars 2020. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Gäller ej incheckning söndagar
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Noll meter från havet

Gullmarsstrand ligger så nära vattnet du kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Det unika läget vid havet skapar en känsla av absolut ro och absolut närvaro.

Ett vilsamt avbrott i vardagen

Ta med en kär vän och sov gott i någon av hotellets 148 bäddar, belägna i smakfullt designade rum. Vakna sedan upp och njut av en god frukostbuffé med havsutsikt.

Sinnenas havsbad

I Sinnenas Havsbad finner du bland annat två basturum. Välj den svalare med aromadofter håller ca 45 grader för stillsamhet och avkoppling, eller den riktigt varma och få igång blodcirkulationen som ger kroppen en känsla av nybefinnande. Oavsett vilken du väljer är utsikten slående. Pris 225 kr/p, förbokning gäller, tidsåtgång 2 timmar.

Sinnenas relax

I Sinnenas Relax som vi invigde i maj 2017, kan du njuta av en inomhuspool samt bastu och endast en glasvägg skiljer mot havet. Här kan man enkelt gå ut på bryggan för att ta sig ett havsbad eller ta en dusch i vår utomhusdusch. Pris 145 kr/p, förbokning gäller, tidsåtgång 2 timmar.

Deal säljes av

Gullmarstrand Hotell & Konferens
Organisationsnummer: 556573-7052
Strandvägen 2-14
451 78 Fiskebäckskil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0523 - 66 77 88Ring
Boka via mail eller telefon. Uppge Let's deal kod vid bokning