Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

Boende 2-3 personer på hotell Østerport i Köpenhamn

1 150 kr
Köpta
3
Lägg till deal till favoriter

Välkommen till Köpenhamn! Här bor ni en natt på hotell Østerport där frukost är inkluderat. Ni välkomnas med en drink vid incheckning. Därefter är det bara att ge sig ut på Köpenhamns gator för att upptäcka denna mysiga stad, förslagsvis på cykel - Köpenhamn är riktigt cykelvänlig. Luncha i Köttbyn, med rätter från hela världen! Shoppa populära design- och modemärken på Ströget. Ta en öl eller ett glas vin på Nyhavn eller någon av Köpenhamns alla vinbarer. Avsluta dagen med en middag på någon av Köpenhamns restauranger, här finns ett brett utbud med världens alla kök - Spanien, Italien, Frankrike m.m. - i Köpenhamn får hela världen plats! 

1 natt för 2 personer på Østerport inkl. frukost
1 150 kr
1 natt för 3 personer på Østerport inkl. frukost
1 450 kr

Det här ingår

  • Boende för två eller tre personer i dubbelrum på Hotel Österport
  • Frukost
  • Välkomstdrink

Användarvillkor

  • Dealen gäller med incheckning t.o.m. 30 april 2020
  • Bokning sker via bokningskalendern
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Gäller boende i dubbelrum. I alternativet för 3 personer sover en person i inställd extrasäng 
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Danmarks pärla Köpenhamn

Besök vackra Köpenhamn, ta del av shopping, god mat, flertalet muséer eller ta en cykeltur runtom i staden – alternativen är många i vårt grannlands huvudstad. Ni bor på Hotell Østerport som ligger på promenadavstånd till flera av Köpenhamns sevärdheter. När ni checkar in erbjuds ni en trevlig välkomstdrink för att sedan ta del av hotellets fräscha och nyrenoverade rum och dagen efter njuta av en god frukost. Personalen på Hotell Østerport är trevlig och hjälpsam och kommer gärna med tips på populära turistmål samt hur ni smidigast kan tar er dit.  

På hotellet finns Chromecast, möjlighet till gratis samtal både nationell och internationellt samt obegränsad tillgång till internet.

Deal säljes av

Betterbooqr ApS
Organisationsnummer: DK35231439
Oslo Pl. 5
2100 Copenhagen
Incheckning: 09:00
Utcheckning: 15:00
Bokning görs via länken senast 72h efter genomfört köp. Uppge Letś deal-kod vid bokning.