Hårborttagning

Hårborttagning

895 kr
4 975 kr
Spara
82%
Gör dig fri från håret: 5 stycken IPL-behandlingar hos Body & Face. Välj mellan armhåla eller bikinilinje. Värde upp till: 4 975 kr, din deal: 895 kr

Höjdpunkter

 • 5 stycken IPL-behandlingar hos Body & Face i Malmö
 • Välj mellan behandling av armhålor eller bikinilinje - välj själv det som passar dig bäst
 • Den nya tekniken gör att behandlingarna är både säkrare och mer effektiva
 • Body & Face ligger mitt i centrala Malmö
 • 82% rabatt på behandlingarna
 • Användarvillkor

  >www.bodyandface.se. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Av- eller ombokning senast 24 timmar innan avsatt tid
 • Mer om dealen

  Intense Pulsed Lights - det är det som IPL står för. Det innebär att man med en pennliknande manick belyser stråt och hårsäcken under ett kort ögonblick. Stråt försvinner och hårsäcken dör - helt smärtfritt. Hårsäckar fungerar så att de inte är aktiva jämt utan växer under perioder. IPL fungerar inte på vilande hårsäckar och därför får du inte perfekt resultat vid första besöket. Men ju fler du gör ju bättre blir det och efter 5, som den här dealen gäller, så kan du i många fall bli av med håret för gott. Snabbt och enkelt.

  Med dagens deal får du, som sagt, 5 stycken IPL-behandlingar för hårborttagning hos Body & Face. Du får välja mellan behandling av armhåla eller bikinilinje och det totala värdet är upp till 4 975 kr, men du betalar 895 kr. Det är 82% rabatt.

  Mitt i centrala Malmö ligger Body & Face - en professionell mottagning för rynkreducering, permanent hårborttagning och estetisk kroppsvård. Här kan du bl.a. behandla pigmentfläckar, acneärr, kärlbristningar och genomgå hudföryngringsbehandlingar.

  På Body & Face arbetar man med den senaste IPL-teknologin som gör det möjligt att på ett smärtfritt, effektivt och varaktigt sätt ta bort oönskad hårväxt från samtliga kroppsdelar. De nya maskinerna kombinerar IPL-teknologin med bi-polarisk radiofrekvens, vilket innebär att behandlingarna är både säkrare och effektivare än tidigare och risken för hudskador minskar markant. Mer information finns att läsa på hemsidan.

  Varmt välkommen till Body & Face i Malmö!

  Deal säljes av

  Lets Deal