Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel LysekilTvå nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (1 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (2 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (3 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (4 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (5 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (6 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (7 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (8 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (9 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (10 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (11 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (12 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (13 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (14 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (15 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (16 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (17 av 19)Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil (18 av 19)

Två nätter för 2 inkl. bubbel, räkor + frukost på Grand Hotel Lysekil

2 795 kr
3 995 kr
Köpta
3
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Något för alla, det är vad denna deal erbjuder. Vill ni komma iväg över helgen, unna dig lite vardagslyx på Grand Hotel i Lysekil. Lysekil har något för alla, hav i alla riktningar och en natur som passar för vandring i alla väder. Lysekil är den perfekta platsen för att komma undan ett tag och samla ny energi.

Det här ingår

 • Övernattning i dubbelrum 2 nätter för 2
 • Inkl. frukostbuffé
 • Välkomstfika
 • Paket med iskallt bubbel och färska räkor (räklåda) med tillbehör

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 17 juni 2022
 • Incheckning tisdag – fredag 
 • Tillägg 300 kr vid incheckning på fredagar (betalas direkt till hotellet)
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Under fredagar tillkommer ett tillägg på 300 kr som betalas direkt till hotellet i samband med bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Drygt 10 mil från Göteborg

Lysekil är en vacker halvö ca 2 timmar norr om Göteborg, med hav i alla väderstreck och en underbar natur. Här kommer massorna under sommartiden och njuter av de fina stränderna, havet och naturen. Men framför allt de goda skaldjuren, som är en del av Lysekils DNA.

Grand Hotel Lysekil är ett av Västsveriges äldsta hotell som ligger i en byggnad i Schweizerstll. Från hotellet har ni gångavstånd till stadskärnan, som innehåller allt ifrån spa, shopping restauranger och mycket mer. Ni har även nära till havet och den fina naturen om det är en paus från stadslivet som önskas.

En smak av Lysekil

Lysekil erbjuder en unik smak av västkusten, där skaldjuren är en stor del av matkulturen. En räklåda med tillbehör eller en skaldjursplateau är bland de bästa exempel på matkulturen som genomsyrar hela Lysekil.

Helgpaketet erbjuder även en middag för två personer på hotellets egen vingård; Luna Vingård & Restaurang, där matkulturen och atmosfären från härliga Spanien står i centrum. Restaurangen är en av de mest populära i Lysekil där klassisk spansk tapas tillagas med stor passion och kärlek till maten. Här har ni även möjlighet att smaka på otroliga viner från den tillhörande vingården. Från och med november månad kommer Luna Vingård & Restaurang poppa upp på Grand Hotel Lysekil på grund av ombyggnad, så ni som bokar paket under november månad kommer att få njuta den goda spanska maten direkt på hotellet istället.

Deal säljes av

Grand Hotel Lysekil
Organisationsnummer: 556880-7035
Kungsgatan 36
453 33 Lysekil
Incheckning: 15:00
Utcheckning: 11:00
0523-611 000Ring
Maila eller ring till hotellet för att bekräfta er bokning
Uppge Let’s deal-kod vid bokning