Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Borttagning av fillers hos Clinic 4 life

Borttagning av fillers hos Clinic 4 life

845 kr
1 700 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Hyalase är ett godkänt läkemedel som löser upp den injicerade hyaluronsyran i fillers. Medlet verkar genom att göra vävnaden mellan celler mer genomsläpplig. Detta gör att injicerade ämnen snabbt blir spridda och kan absorberas av kroppen. Behandlingen ger ett snabbt, naturligt resultat, och kräver varken kirurgi, narkos eller sjukskrivning.

Behandlingen riktar sig till dig som har blivit felbehandlad, har små, hårda kulor i huden (inkapslingar), svullnader runt ögonen eller av någon annan anledning inte vill ha kvar din filler.

Höjdpunkter

  • Fillerborttagning med läkemedlet Hyalase
  • Löser upp hyaluronsyra på området
  • Snabbt, naturligt resultat
  • Utförs av leg. sjuksköterska med estetisk specialistkompetens

Användarvillkor

  • Dealen gäller t.o.m. 30 september 2020
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Hyalase injiceras på önskat område på bara några minuter. Efter några timmar bryter Hyalase ner den oönskade fillern och tar bort klumpar och inkapslingar för att återställa området till sitt ursprungliga utseende. Sluteffekten har man efter ca 1 vecka.

En ampull är 0,8 ml och räcker till exempelvis kinder. Hör av dig till Clinic 4 life för rådfrågning om hur många ampuller du kan tänkas behöva.

Biverkningar

De vanligaste biverkningarna är blåmärken och mindre svullnad i det behandlade området, vilket är tillfälligt. Allergiska reaktioner kan förekomma. Även infektion är en eventuell biverkning som kan ge rodnad, smärta, värmeökning och feber. Eftersom kroppen har en egen hyaluronsyra-produktion finns en risk att Hyalase bryter ner även en del av den naturligt förekommande hyaluronsyran, vilket kan resultera i minskad volym och elasticitet. Detta återbildas med tiden.

Om Clinic 4 life

Clinic 4 life har många års erfarenhet och här kan du alltid räkna med ett personligt bemötande och behandlingar med hög kvalité. Här erbjuds en rad olika behandlingar inom tatueringsborttagning, tandbleknin, hudföryngring, IPL hårborttagning, manikyr/pedikyr, läppförstoring samt rynkreducering. 

Deal säljes av

Clinic 4 Life Göteborg
Organisationsnummer: 880330-XXXX
Karl Johansgatan 9
414 59 Göteborg
Fredagar 10:00 - 14:30
07 -225 17 292Ring