Se favoriter
Se kundvagn
HIFU huduppstramning för käklinje/dubbelhakaHIFU huduppstramning för käklinje/dubbelhaka (1 av 3)HIFU huduppstramning för käklinje/dubbelhaka (2 av 3)

HIFU huduppstramning för käklinje/dubbelhaka

890 kr
2 000 kr
3,2
(21)
Köpta
150+
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter

HIFU är en behandling som ger huden ett hållbart lyft med djupgående effekt. Det är en icke-kirurgisk ansiktsbehandling som kan strama upp huden och ge en föryngrande effekt på rynkor, hals, käklinje, bryn och panna. Det som händer i huden är att kollagenet förnyas och stärks. I denna deal fokuseras behandlingen på käklinjen, vilket stramar upp och förstärker dess konturer.

Höjdpunkter

  • HIFU huduppstramning
  • För käklinje och dubbelhaka
  • Förnyar och stärker kollagenet
  • Beauty and Me ägs och drivs av Nina, hudterapeut och ögonbrynsspecialist med flera års erfarenhet

Användarvillkor

  • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
  • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
  • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
  • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
  • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Du kan inte genomföra behandlingen om du är gravid eller ammar. Du kan heller inte genomföra behandlingen om du tagit fillers eller botulinumtoxin inom 3 månader från planerad behandling, och nya fillerbehandlingar kan tidigast genomföras 3 månader efter en HIFU-behandling

Om Beauty and Me

Efter flera år i London som hudterapeut och ögonbrynspecialist, bland annat på Harrods exklusiva salong och med namnkunniga kunder som Jamelia och Helen Mirren, har Nina Asgar nu etablerat sig på Östermalm i Stockholm. Nina är expert på konsten att tråda ögonbryn, den tusenåriga ekologiska hårborttagningsmetoden som lyfter din blick och ramar in ditt ansikte. Förutom trådning kan du hos Nina Asgar få skönhetsbehandlingar med Doctor Babor, Stylage (filler och botox), ansiktsbehandlingar och mycket mer. Läs mer om de olika behandlingarna och boka sedan tid, antingen online dygnet runt eller per telefon under salongens öppettider.

Deal säljes av

Beauty and me
Organisationsnummer: 600801-XXXX
Grev turegatan 10
11446 Sthlm
Enligt överenskommelse.
08-410 233 33 / 070-969 99 26Ring
Boka via telefon eller mejl.
Uppge din Let's deal kod vid bokning.