Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Juridisk hjälp med avtalsmallar

Juridisk hjälp med avtalsmallar

499 kr
3 500 kr
Köpta
10+
Spara
86%
Lägg till deal till favoriter

Få juridisk hjälp med avtalsmallar såsom samboavtal, skuldebrev, äktenskapsförord, generell fullmakt, inneboende hyresavtal och fullmakt vårdnad om barn. Välj mellan två prisklasser (kategori 1 och 2) beroende på vilken typ av avtal du önskar. Läs mer om de olika kategorierna längre ner i dealen. 

Kategori 1
499 kr
3 500 kr
Kategori 2
995 kr
5 000 kr

Höjdpunkter

 • Juridisk hjälp från Brormans Jurister
 • Samboavtal, äktenskapsförord, skuldebrev (olika kontantinsatser), bodelningsavtal (gifta), bodelningsavtal (sambor), bodelning under pågående äktenskap, gåvobrev, fullmakt - specifikt ändamål, köpeavtal lös egendom, köpeavtal bil, köpeavtal bostadsrätt, skuldebrev mellan privatpersoner, aktieägaravtal, hyresavtal, anställningsavtal
 • Läs mer om de olika avtalen och vilken priskategori de tillhör längre ner i dealen
 • Brormans Jurister hittar du på Köpenhamnsvägen 42 i Malmö och Rörmyren 5 i Göteborg

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 25 december 2019
 • Gäller endast nya kunder
 • Se Karta och Kontakt för information och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod samt önskad avtalsmall
 • Efterfrågan är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Kategori 1

Samboavtal: Ett samboavtal kan förhindra framtida tvister när ett bo ska delas. I ett samboavtal gör man klart vad som skall och vad som inte skall ingå vid en framtida bodelning.

Äktenskapsförord: Ett äktenskapsförord kan förhindra framtida tvister vid en äktenskapsskillnad. I ett äktenskapsförord kan man göra klart vad som ska ingå vid en bodelning.

Skuldebrev (olika kontantinsatser): Skuldebrevet reglerar då ni står på lån och kontrakt till lika delar men en av er har betalat en större andel av kontantinsatsen. Det reglerar att den som lagt in mer pengar får tillbaka sin del. Tänk på att ni behöver skriva ett samboavtal eller äktenskapsförord för att skuldebrevet ska gälla.

Gåvobrev: Gåvobrev bör upprättas när du ska ge bort något värdefullt, exempelvis en del av en fastighet till din partner eller en större summa pengar till ditt barn. Med gåvobrevet kan du bl.a skriva in villkor som skapar trygghet för mottagaren eller bestämma att gåvan inte ska vara förskott på arv.

Fullmakt - specifikt ändamål: När någon ska företräda dig i en specifik angelägenhet så kan det krävas uppvisande av fullmakt.

Köpeavtal lös egendom: När du köpa eller sälja något som du vill få reglerat i ett avtal. Här får du ett allmänt hållet avtal som du kan anpassa till dina behov. I kontraktet tar du bland annat med information om varan, dess skick och eventuell handpenning. Avtalet skapar trygghet för båda parter och minskar risken för oklarheter och tvister.

Köpeavtal bil: Ett köpeavtal behöver du av flera skäl när du ska köpa eller sälja en bil. Bland annat tar du med information om fordonet, dess skick och eventuell handpenning. Ett korrekt köpekontrakt skapar trygghet för båda parter och minskar risken för oklarheter och tvister.

Köpeavtal bostadsrätt: För att köpet av en bostadsrätt ska vara giltigt måste ett skriftligt köpeavtal skrivas. I köpeavtalet anges förutsättningarna för köpet och vilket ansvar som ska ställas på respektive part.

Skuldebrev mellan privatpersoner: Ska du låna ut pengar och vill känna dig trygg? Skuldebrevet är ett skriftligt bevis på att du lånat ut pengar och genom det skapar du bästa förutsättningarna att få tillbaka de utlånade pengarna i tid. Ett skuldebrev behöver du även om du står ensam på ett lån som någon annan nyttjar.

Hyresavtal (hyresrätt): Ett skriftligt hyresavtal skapar trygghet och säkerställer att båda parter är helt överens om vad som gäller. Avtalet fungerar även som bevis vid en eventuell tvist. När du ska hyra ut din hyreslägenhet i andra hand bör du innan uthyrningen skriva ett hyresavtal samt inhämta ett godkännande av hyresvärden. Om du ska hyra ut ett rum i din hyreslägenhet krävs inget godkännande av hyresvärden. Du bör dock upprätta ett hyresavtal med den inneboende.

Kategori 2

Anställningsavtal: I ett anställningsavtal reglerar du både arbetsuppgifter, lön och andra förmåner och villkor som kopplas till anställningen. Det är viktigt för både arbetsgivaren och arbetstagaren att man klart och tydligt kommer överens om förhållandena för anställningen i ett anställningsavtal – och ser till att hålla sig inom lagens gränser i alla överenskommelser.

Aktieägaravtal: I aktieägaravtalet kommer ni som delägare överens om hur ni vill sköta ert bolag och säkerställer att alla har samma vision och syn på hur företaget ska utvecklas.

Bodelningsavtal (gifta): Vid en skilsmässa sätter ett bodelningsavtal rent juridiskt punkt för er ekonomiska förbindelse. Avtalet redogör vem som ska ha vad.

Bodelningsavtal (sambor): Vid en separation sätter ett bodelningsavtal rent juridiskt punkt för er ekonomiska förbindelse och redogör vem som ska ha vad.

Bodelning under pågående äktenskap: Bodelningsavtal under äktenskap klargör vem som äger vad under ett äktenskap. För inbördes skydd makarna emellan bör det kombineras med ett äktenskapsförord.

Om Brormans Jurister

Brormans Jurister kan hjälpa dig med allmän juridisk rådgivning, såsom arvskifte, bodelning, bouppteckning, testamente, gåvobrev, samboavtal, äktenskapsförord, vårdnads-, boende- och umgängestvister, fastighetsrätt, köpekontrakt, företagsformer, kompanjonsavtal, arbetsrätt, migrationsrätt, ekonomiska tvister m.m. Du får även hjälp med skriftlig eller muntlig kontakt med myndigheter, att utföra stämningar eller låta Brormans Jurister agera ombud vid förhandlingar.

Deal säljes av

Brormans jurister
Organisationsnummer: 556917-7347
Hitta min plats
 1. Köpenhamnsvägen 42
 2. Rörmyren 5
 3. Created with sketchtool.Hitta min plats
Köpenhamnsvägen 42
217 71 Malmö
Enligt bokning
Växel: 010-179-79-00 Uppge Let’s deal-kod vid boknRing
Maila in din Let´s Deal-kod och uppge den/de önskade avtalsmallarna. Byrån mailar dig dem.