-74%
37 000 kr

PT-utbildning för 2 personer

PT-utbildning med internationell licens eller kostutbildning för 2 personer hos 21st Century Personal Training School AB. Ord pris från 37 000 kr, din deal: från 9 500 kr (4 750 kr per person)

Höjdpunkter

>hemsidan
 • Möjlighet till avbetalning - se mer under villkor
 • Spara 61 250 kr vid köp av PT-utbildning med internationell licens för 2 personer
 • Användarvillkor

 • Väljer du fakturabetalning måste du även uppvisa giltig legitimation i samband med kursstart
 • Vid betalning via faktura görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Läs mer om köpevillkor vid fakturabetalning
 • Begränsat antal deals - först till kvarn gäller
 • Mer om dealen

  >här och vad som krävs för att få godkänt på examen.

  Om 21st Century Personal Training School AB21st Century Personal Training School AB lovar att du får tillgång till ett kraftfullt och komplett paket av utbildningar som krävs för att du ska bli framgångsrik inom branschen. Lärarteamet har hög grad av akademisk utbildning som en historisk bakgrund med mycket starka idrotts- och fitnessprestationer. Totalt finns över 100 års erfarenhet samlad hos de kompetenta, skickliga, professionella och yrkesverksamma tränarna och lärarna i utbildningen. Här finns gedigen kunskap och erfarenhet som väntar på att överföras till dig för att du som student i slutändan ska bli en passionerad, engagerad, karismatisk, motiverande och inspirerande personlig tränare. Det är här du ska utbilda dig om du vill bli den bästa. 21st Century Personal Training School AB har utbildningar i 18 städer runt om i landet.

  Välkommen!

  - - -

  Ordinarie pris är hämtat från 21st Century Personal Training School AB, 23/10 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal