Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn

Boende för familjen, 2 nätter i stuga på Marholmen

1 895 kr
3 750 kr
Köpta
60+
Spara
49%
Lägg till deal till favoriter

Marholmen är platsen för dig som vill fly alla måsten – ett eget örike i Stockholms skärgård med massor av aktiviteter för både vuxna och barn, enbart en timme från Stockholm och Uppsala. Unna dig själv och familjen en vistelse med total avkoppling eller full aktivitet i underbar skärgårdsmiljö med två nätter till specialpris i Marholmens fina stugor på 70 kvm med egen braskamin och bastu.

Det här ingår

 • Boende i Marholmsstuga Standard för 2-5 personer på mysiga Marholmen – bara en timmes bilväg från Stockholm och Uppsala
 • Två nätter i stuga inkl. städning
 • Varje stuga har tre sovrum, badrum, kök, stort allrum, braskamin och bastu
 • Köp till linne för 150 kr/person
 • Stugan har självhushåll
 • Parkering och wifi 
 • Familjeaktiviteter under sportlovet 21 februari-1 mars: Lekland, biovisningar, barnens tipsrunda m.m.
 • Familjeaktiviteter under påsklovet 3-19 april: Lekland, biovisningar, Äggjakt runt ön, barnens tipsrunda, påskpyssel m.m.

Användarvillkor

 • Gäller t.o.m. 30 april 2020. Gäller ej ankomst 8-14 april. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Obs! Söndagar är stugor öppna för ankomst, dock är restaurang stängd då
 • Barnpolicy: Barn är välkomna
 • Åldersgräns spa: 18 år. Under Sportlovet och påsklovet är barn från 12 år välkomna att vistas i spa och relax mellan kl. 08-12 i målsmans sällskap mot avgift
 • Öppet köp i 14 dagar så länge du ej bokat ditt boende
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Mysig stuga med braskamin och bastu

Bo i en egen stuga och samla dina nära för att umgås, eller bred ut dig själv för lugn och ro. Stugorna rymmer både braskamin och bastu vilket värmer skönt under höst och vinter. Du som gäst i en Marholmssstuga kan från den egna verandan se hur Roslagens skärgård förändras beroende på säsong. Du ser ön spricka ut till vår, fyllas av sommar, färgas till höst och frysa till vinter. Eftersom stugorna har eget hushåll så passar de perfekt för både en weekend eller en längre vistelse i Stockholms norra skärgård!

Se och göra

Till Marholmen kan ni komma för att bara njuta av en avkopplande vistelse eller ta med er hela familjen på en hisnande utflykt i Roslagens vackra skärgård. På Marholmen finns bland annat en stor lekplats som passar både små och stora barn, en multi court som ni kan hyra för tennis och basket, båtuthyrning och fiskeprylar, tipspromenad ön runt för barn och vuxna, historiska byggnader från början på 1900-talet, biljard och pingis i huvudbyggnaden, elljusspår på egen ö, äventyrsgolf om vädret tillåter det, bilfria cykelvägar och mycket mer.

Spa Mareld

Utöka er vistelse med entré till Spa Mareld som har en härlig ångbastu med den lysande stjärnhimlen ovanför, och i bubbelpoolen har naturen lagt sig tillrätta med gotländsk natursten. Under din vistelse på Mareld spa har du utsikt över både strandkanten, bryggorna och skärgårdsbebyggelsen. Låt dina tankar vila medan kroppen blir omhändertagen av en värmande torrbastu eller får full uppmärksamhet i ett av behandlingsrummen.

Fira ett helt ovanligt lov på Marholmen

Sportlov 21 februari-1 mars | Påsklov 3 april-19 april
Lovveckorna på Marholmen är fyllda av aktiviteter för hela familjen både på ön och i Norrtälje som ligger bara 15 minuter från Marholmen. Vill du och familjen uppleva ett lov som känns ljusår från vanligheten behöver ni inte åka mer än en timme från Stockholm och Uppsala. På Marholmen finner ni under loven barnfavoriter som lekland, bio, fyrkamp, pyssel, tipsrunda med fina priser och gratis glass till alla barnen som äter i restaurangen. Bäst av allt är tiden ni får tillsammans, skratten och de minnen ni tar med er.

Deal säljes av

Marholmen Hotell och Konferens AB
Organisationsnummer: 559104-4507
Marholmen 1
761 97 Norrtälje
Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00
0771 – 16 17 00Ring
Gäller ej ankomst 8-14 april