Let's deal
Idun Glow X och Idun Glow inkl. 24K Golden Cleanser

Idun Glow X och Idun Glow inkl. 24K Golden Cleanser

499 kr
1 148 kr
Köpta
40+
Spara
57%

Lyxig Beauty Box från BEOS – perfekt gåva till dig själv eller att ge bort. Innehåller en ansiktsborste som kombinerar rengöring, massage och ljusbehandling, samt en 24K GOLD FACIAL CLEANSER med kollagen och hyaluronsyra. Med en massage- och ljusteknik stimulerar borsten hudens blodcirkulation och kollagenproduktion, vilket bl.a. motverkar rynkor samt lugnar huden.

Idun Glow X inkl. 24K Golden Cleanser, Rosa
499 kr
1 148 kr
Idun Glow X inkl. 24K Golden Cleanser, Turkos
499 kr
1 148 kr
Idun Glow inkl. 24K Golden Cleanser, Rosa
599 kr
1 348 kr

Höjdpunkter

  • Avlägsnar upp till 99,5% av alla orenheter i huden
  • 3 års kvalitetsgaranti på ansiktsborstarna
  • Ansiktsborste + ansiktsrengöring
  • För en mer välmående hud
  • Hudvänlig silikon av hög kvalitet
  • Rengör och avlägsnar effektivt smink, döda hudceller, oljig hud, orenheter & tilltäppta porer
  • 24K Golden Cleanser innehåller 24 karat guld, hyaluronsyra och Kollagen

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Begränsat antal deals
  • Beräknad leveranstid: ca 5 arbetsdagar

Mer om dealen

IDUN GLOW X är en hudvårdsprodukt som kombinerar rengöring med puls- och ljusteknologi. Materialet är tillverkad av hudvänligt silikon av högsta kvalitet. Med skonsamma och djuprengörande egenskaper avlägsnar IDUN GLOW X effektivt smink, döda hudceller, oljig hud, orenheter och tilltäppta porer. Med ljusplattan behandlar du effektivt påsar och rynkor under ögonen.

Den pulserande massagen startas i samband med rengöringen vilket ökar hudens blodcirkulation och främjar produktionen av kollagen och elastin. Ljus-tekniken är anpassad för punktbehandling av huden och består av blått och rött LED-ljus. Det blåa ljuset behandlar, mindre finnar, blemmor och har en antibakteriell effekt på huden. Det röda ljuset behandlar, rodnad, lugnar irriterad hud, slätar ut linjer och motverkar rynkor (passar bra för behandling av påsar under ögonen).

Läs mer här.

IDUN GLOW är en hudvårdsprodukt med rengörande och hudförbättrande egenskaper. Tekniken kombinerar djupgående rengöring med puls- och ljus-teknologi. Materialet är tillverkad av hudvänlig silikon av högsta kvalitet. En extra stor och kraftfull behandlingsyta av rött och blått LED-ljus gör IDUN GLOW till en mycket effektiv ljusbehandling för hemmabruk. Passar perfekt för för hudrelaterade problem som akne, oljig hud, hudirritationer och rosacea.

Läs mer här.

24k GOLD FACIAL CLEANSER från serien Aurify av Beos är en exklusiv och välutvecklad ansiktscleanser med djuprengörande egenskaper som är skonsamma mot huden. Avlägsnar effektivt orenheter och smink. Ansiktsrengöringen innehåller 24 karats guld som ger huden en vacker lyster och verkar antiinflammatoriskt. Med både kollagen- och hyaluronsyra får du starka återfuktande egenskaper som ger dig fast och vacker hud.

Deal säljes av

BEOS AB
Organisationsnummer: 559173-1871