Få hjälp med upprättning av avtal
1 999 kr
5 000 kr
Spara
60%
Juridisk hjälp hos Madsen och partners! Få hjälp med upprättning av avtal - testamente, bouppteckning, bodelning eller äktenskapsskillnad. Ord. pris 5 000 kr, din deal: 1 999 kr

Höjdpunkter

 • Få juridisk hjälp med upprättandet av ett avtal
 • Välj mellan testamente, bouppteckning, bodelning, bodelning sambor eller äktenskapsskillnad
 • Spara 3 001 kr
 • Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 4 april 2018
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
 • 2 deals per person, köp 1 att ge bort
 • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Mer om dealen

  Få juridisk hjälp med upprättande av testamente, bouppteckning, bodelning, bodelning sambor eller äktenskapsskillnad. Ordinarie pris 5 000 kr, din deal: 1 999 kr - 60% rabatt.

  TestamenteI regel avgörs vad som händer med din egendom av den allmänna arvsordningen såsom den utformats i lag. Ditt arv går då till de arvingar som enligt arvsordningen har bäst arvsrätt, saknar du arvingar går din egendom istället till den allmänna arvsfonden. Det finns möjlighet att till viss del avgöra själv vad som skall hända med ens tillgångar när man går bort samt vem eller vilka som skall få ärva ens kvarlåtenskap. Detta görs i ett testamente. Ett testamente måste uppfylla vissa formkrav för att vara giltigt och för att testamentet skall få de konsekvenser man tänkt sig kan det vara en god idé att testamentet upprättas i samråd med en jurist.

  BouppteckningNär en person avlider ska en förteckning över den dödes tillgångar och skulder upprättas. I bouppteckningen skall det även framgå vilka som är arvsberättigade till den avlidne samt vilka som är dödsboets delägare. En detaljerad bouppteckning underlättar vid en senare bodelning och vid fördelning av kvarlåtenskapen.

  BodelningNär ett par skiljer sig eller den ene maken dör ska en bodelning göras. Bodelning går ut på att makarna delar egendom

  Bodelning samborBodelning kan göras när sambos går isär, och omfattar samboegendom som bostad och bohag som förvärvats för gemensamt bruk.

  ÄktenskapsskillnadÄktenskapsskillnad är samma sak som skilsmässa och innebär att lösa upp äktenskapet på initiativ av den ena eller båda parterna.

  Kort om Juristerna Madsen & Partners Juristerna Madsen & Partners AB är en byrå lokaliserad i centrala Göteborg på ett bekvämt avstånd från centralstationen. Det som kännetecknar byrån är deras engagemang, personlighet och närhet till klienten. Det tillsammans med en hög grad av kompetens, professionalitet och en förmåga att lägga diskussionerna på en nivå som passar klienten utgör en oslagbar kombination.

  Välkommen!

  - - -

  Ordinarie pris är hämtat från Juristerna Madsen & Partners prislista, 10/4 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal
  Få hjälp med upprättning av avtal
  1 999 kr
  5 000 kr