Se favoriter
Se kundvagn
Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljerAftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (1 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (2 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (3 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (4 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (5 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (6 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (7 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (8 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (9 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (10 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (11 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (12 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (13 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (14 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (15 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (16 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (17 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (18 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (19 av 21)Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer (20 av 21)

Aftonväska, kuvertväska med strassdetaljer

149 kr
399 kr
Spara
63%
Lägg till deal till favoriter

Tillverkad av högkvalitativt satintyg och dekorerat med glittrande strassöverdrag, gör plats för din eleganta och oklanderliga stil.
Flik med magnetiskt lås.

Produktinformation

  • Denna kuvertväska har ett kedjeband, modeinriktad aftonväska och snygg kopplingsväska, du kan välja ditt sätt att bära den enligt ditt tillfälle.
  • Använd på olika tillfällen, party, bröllop, dejt, bankett, middag, kryssning, bal, släktträff, fest, andra speciella och dagliga tillfällen.
  • 21x5x13 cm (LxBxH), vikt endast 190 gram, lämplig för att förvara din telefon, nyckelring, lite grundläggande kosmetika, kreditkort med mera.
  • Väskan är beklädd med lyxigt strasshantverk, polyuretanyta och satinfoder. Framhäv din elegans.
  • Stängs med ett magnetiskt knäppe.

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Tillverkad av högkvalitativt satintyg och dekorerat med glittrande strassöverdrag, gör plats för din eleganta och oklanderliga stil.
Flik med magnetiskt lås. Tillräckligt med utrymme för vardagen som glasögon, plånbok, smartphone, sminkprodukter med mera.
Yttermaterial: Satin
Stängning: magnetisk
Avtagbar axelrem med kedjelänk, färgglatt fodrad interiör med bakficka för kreditkort, mynt eller nycklar etc.
Perfekt för bröllop, fest, prom och bästa gåvor för flickvän, fru, älskare och vän.

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395