Gdansk inkl. flyg

med bra läge. Din deal: från 895 kr/person

Höjdpunkter

som ligger i ett pulserande affärs- och handelsområde med ett populärt och attraktivt läge

Användarvillkor

>allmänna resevillkor gäller

Mer om dealen

Hotell med attraktivt läge

Smart Hotel ligger i ett pulserande affärs/handelsområde med ett populärt och attraktivt läge i Gdańsk - Gdańsk-Wrzeszcz. Det är en bra kommunikationsplats från vilken du enkelt kan ta dig till den historiska Gamla stan och piren i Sopot (15 minuter). Hotellet ligger nära PGE Arena Gdansk.

Hotellet är beläget ungefär halvvägs mellan flygplatsen och Gdansk gamla stan, och dess fördelaktiga läge möjliggör enkel tillgång till de båda delarna. Till flygplatsen är det 9 km.

På Smart Hotel bor du i ett av de 100 ljusa och moderna gästrummen (12 m2) med privat badrum med dusch, en LCD TV 32”, WiFi och skrivbord. På hotellet finns olika rumstyper, och du väljer mellan standardrum, twin (två sängar), familjerum eller deluxe-rum. Samtliga rum är rökfria.

Hotellet har en restaurang som är öppen varje dag mellan 10:00 och 22:00. Den mysiga och charmiga inredningen gör att du känner dig som hemma. Kocken serverar mat från det polska inhemska köket och drar inspiration från naturen. Frukten och grönsakerna på menyn kommer från en lokal marknad.

I priset ingår

Upp till 31% rabatt på flyg inkl. 3 eller 4 nätter i Gdansk genom TripX. Betala endast från 895 kr per person!

  • Flyg t/r från Stockholm, Göteborg eller Malmö
  • 3 eller 4 nätter på Smart Hotel Garnizon

Deal säljes av

Lets Deal