Hudföryngring, 4 behandlingar
1 599 kr
6 350 kr
Spara
74%
Ge ansiktet en boost inför vinter och jul: Hudföryngring med IPL, 4 behandlingar hos Sköna Helenas Klinik. Ordinarie pris 6 350 kr, din deal: 1 599 kr

Höjdpunkter

>här
 • Sköna Helenas Klinik ligger på Kungsvägen 26 i Sollentuna
 • Spara 4 751 kr
 • Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 6 mars 2018
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Mer om dealen

  Ge ansiktet en boost inför vintern. Med dagens deal får du hudföryngring med IPL-maskin, 4 behandlingar för ansiktet. Ordinarie pris 6 350 kr, din deal: 1 599 kr - 75% rabatt.

  Att tänka på inför behandlingen

  Undvik sol, vaxning, trådning, brun utan sol och solarium 2-3 veckor innan och efter.

  Vi rekommenderar 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum.

  Kort om IPL Hudföryngring med IPL är en teknik som bygger på ljusimpulser. Ljusimpulserna ska tränga in i huden och stimulera hudens nybildning av kollagen och elastin, för att huden ska bli jämnare, slätare och fastare, för att reducera ålderstecken och solskadeförändringar. IPL kan också användas för att behandla acne eller rosacea genom att oskadliggöra acnebakterierna eller dra ihop utvidgade blodkärl.

  Kort om behandlingenLjuspulsen kan liknas en kamerablixt och brukar kännas som ett stick. Sticket följs ibland av en känsla av ökad värme i huden. Efter behandlingen kan en svag rodnad eller svullnad uppstå, men försvinner inom några dagar. Vid varje puls behandlas en yta på 10×20 mm. Behandling går snabbt, ett helt ansikte tar endast ca 20 minuter att behandla. Hur många behandlingar som krävs beror på typen av hudproblem. I genomsnitt krävs en serie av 2-5 behandlingar med ett intervall på ca 3 veckor. Det kan vara nödvändigt att göra återbehandlingar efter 3-6 månader.

  Kort om Sköna Helenas KlinikSköna Helenas Klinik hittar du på Kungsvägen i Sollentuna. Kliniken drivs av en certifierad hudterapeut som även är certifierad medicinsk hudterapeut. Med ett brett utbud av behandlingar, proffsigt bemötande, kunnande och fina lokaler är det ett säkert kort för dig som vill unna dig en skön stund i skönhetens eller välmåendets tecken.

  Välkommen!

  - - -

  Ordinarie pris är hämtat från Sköna Helenas Kliniks prislista, 10/10 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal
  Hudföryngring, 4 behandlingar
  1 599 kr
  6 350 kr