Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Träna Nia, yoga och dans hur mycket du vill i en månad

Träna Nia, yoga och dans hur mycket du vill i en månad

345 kr
790 kr
Köpta
10+
Spara
56%
Lägg till deal till favoriter

Nu får du möjlighet att utöva Nia, Yoga och Dans under en hel månad – hur mycket du vill. Hos Nia Movement hittar du klasser som Nia, Yin Yoga, Yoga Nidra, Yoga Flow, Zumba och Dance Fusion. Det är drop-in så det är bara att trilla in när andan faller på. Läs mer om klasserna längre ner!

Höjdpunkter

 • Träna Nia, yoga och dans hur mycket du vill under en månad
 • Flera valbara klasser
 • Drop-in
 • Möjlighet att låna material

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 15 december 2019
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Vid första besöket får du ditt månadskort

Mer om dealen

Nia

I Nia möts öst och väst i en träningsform inspirerad av dans, kampsport och mindfulness med fokus på rörelseglädje.

Yin Yoga

I Yin Yoga håller du positionerna en längre tid för att få möjlighet att komma djupare in i positionen, släppa spänningar och öka rörligheten i din kropp genom att mjuka upp kroppens bindväv. Skapar smidighet i din kropp och lugn i ditt sinne.

Yoga Nidra

Yoga med inspiration från Yoga Nidra. Klassen inleds med ca 30 min uppmjukande asanas/positioner för att sedan i savasana, låta kropp och sinne få vila och slappna av. De sista minuterna av passet är en sittande meditation.

Yoga Flow

Flödande Yoga där positioner/asanas hänger samman i ett flöde. Du rör dig med rytmen av din andning. Du möter bl.a. klassiska solhälsningar, stående, sittande och avslutande positioner. Du övar upp styrka, balans och smidighet.

Yin Yoga Somatics

Yin Yoga med influenser av Yoga Somatics. Fokus ligger på din upplevelse och hur din kropp vill röra sig och utforska – din somatiska upplevelse är i första rummet. På ett meditativt sätt mjukar du upp och kommer i kontakt med din kropp, din andning och ditt inre.

Terapeutisk Yoga

Yoga-positioner, rörelser, meditation och andningsövningar. Tid att känna in och lyssna på såväl din inre- och yttre kropp. Öka kroppskännedomen och vila i medveten närvaro. Du får möta dig själv och din kropp genom yogan på ett holistiskt sätt.

Zumba

Älskar du att dansa? Tycker du om latinsk musik? Då är Zumba verkligen något för dig! Svettas, rör på höfterna och gungar till underbara rytmer.

Dance Fusion

Njut av musik ur olika genre, som tex World Music, RnB, Hip hop, Pop, Latin m.m. Koreografin är relativt enkel för att ge utrymme till lusten att dansa med musiken.

Om Nia Movement

Hos Nia Movement ska alla känna sig välkomna, sedda och väl bemötta. I deras studio kan du finna lugn och avkoppling före eller efter en klass. En varm gemenskap finns för dig som söker det. En plats att bara gå in i dig själv finns för dig som söker det. Du går bra att låna yogamatta, filt, bolster, block, band m.m.

Deal säljes av

Nia Movement
Organisationsnummer: 969715-7155
Nordostpassagen 55
41311 Göteborg
30 min före varje klass
070-7521717Ring