Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
2.8 Skärmförstoringsglas

2.8 Skärmförstoringsglas

149 kr
299 kr
Köpta
30+
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Denna fina låda fungerar som en liten smart-TV där du kan förstora din mobiltelefons skärm. Du kommer att uppleva att du får en tydlig och levande bild i bästa

Produktinformation

  • Skärmförstoringsglaset är tillverkat av PVC och är lätt att rengöra med en våt trasa.
  • Skärmförstoringsglaset kan användas för alla typer av mobiltelefoner (7-tums telefoner som: iPhone 6 / 6S / 7/8/7 + / 8 + / X / XS / XR / XS Max / 11 och 12 modeller också som Samsung och Huawei smartphones)
  • Skärmen på förstoringsglaset är riktigt bra för att skapa en bra 3D-HD-effekt eftersom glaset är så hög kvalitet att det är en mycket tydlig bild som förstoras.
  • Storlek: 19,5 x 14,5 x 5 cm
  • Om du har synproblem rekommenderas att du får ett smart förstoringsglas

Användarvillkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: 1-5 arbetsdagar
  • Skickas direkt från vårt lager i Sverige
  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Denna fina låda fungerar som en liten smart-TV där du kan förstora din mobiltelefons skärm. Du kommer att uppleva att du får en tydlig och levande bild i bästa kvalitet.

Denna typ av förstoringsteknik är otroligt effektiv och en utmärkt lösning för dig som tittar på filmer och serier på din telefon. Det är också ett bra alternativ istället för en iPad eftersom skärmförstoraren är hopfällbar så att du kan ta den med på en resa eller utflykt.

Om du har svårt att läsa texten på din skärm när du kollar t.ex. recept på din telefon så kan du också använda skärmförstoringsglaset här.

Denna smarta skärmförstorare för mobiltelefoner är speciellt bra för dig som har barn som älskar att titta på filmer på din telefon. Barn kan dock trycka på något på telefonen som de inte borde och det är här skärmförstoraren kan bli din räddning. När telefonen sätts i förstoraren kan barnen inte röra skärmen förrän du har tagit ur mobilen igen.

Skärmförstoraren är tillverkat av PVC och är lätt att rengöra med en våt trasa.
Skärmförstoraren kan användas för alla typer av mobiltelefoner ( med maximalt 7 tum ) Skärmförstorarens skärm är riktigt bra för att skapa en bra 3D-HD-effekt eftersom glaset är så högkvalitativt att det är en väldigt tydlig bild som förstoras upp.

Om du har synproblem rekommenderas det särskilt att du får en smart förstoringsglas

Deal säljes av

Global Items Europe AB
Organisationsnummer: 559120-6395