Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastellÖvernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (1 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (2 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (3 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (4 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (5 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (6 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (7 av 9)Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell (8 av 9)

Övernattning för 2 i skärgårdsmiljö inkl. frukost på Vaxholms kastell

950 kr
1 350 kr
Köpta
150+
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Unna er lite skärgårdslyx på Vaxholms Kastell och ta del av lugnet i denna vackra skärgårdsmiljö. Välj till en trerätters middag på Hamnkrogen för att sätta extra guldkant på upplevelsen. 

En natt för 2 inkl. frukost
950 kr
1 350 kr
En natt för 2 inkl. frukost och trerätters middag
1 695 kr
2 535 kr

Det här ingår

Användarvillkor

 • Dealen gäller med incheckning t.o.m. 31 augusti 2022
 • Ej tillgängligt midsommarafton och lördagar under juli och augusti
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Notera att Hamnkrogen ligger i Vaxholm på Söderhamnen 10, om du köpt alternativet inkl. trerätters tillkommer kostnad för dryck
 • För bokning av middagen ska ni uppge vilken tid ni vill äta: Kl. 17, 18, 19 eller 20. Detta anges i meddelandefältet i bokningsprocessens tredje steg
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjligt efter bekräftad bokning

   Mer om dealen

   Unik historia i vacker skärgårdsmiljö

   På Vaxholms Kastell är det lätt att låta den unika historien och vackra skärgårdsmiljön sätta stämningen på bröllop, fester eller konferenser. Här erbjuds mängder av aktiviteter för den som vill göra dagen till något alldeles extra, med dagens deal får du och ditt sällskap en skärgårdsupplevelse ni sent kommer glömma. 

   Genuin matlagning med lokala råvaror

   Hamnkrogen brinner för god mat och dryck i avslappnad skärgårdsmiljö. Hamnkrogen älskar lokalproducerat och har produkter från Ostmakeriet på Rindö, Waxholmsbryggeri, Hop Notch Brewing och Värmdöbryggeri. De samarbetar också med Destination Vaxholm, lokala föreningar, boenden och butiker.

   Deal säljes av

   Kastellet
   Organisationsnummer: 556750-4070
   Kastellet Bed & Breakfast
   185 99 Vaxholm
   Båtresa mellan Vaxholm och Kastellet ingår ej i dealen. Se länk ovan för tidtabell till Linfärjan. Båtresan tar ca. 2 min.
   -Uppge kod samt önskemål om middagstid
   (17:00, 18:00, 19:00 eller 20:00)
   i meddelandefältet, efter att du valt datum och paket.
   -Notera att Hamnkrogen ligger i Vaxholm på Söderhamnen 10
   -Endast av hotellet bekräftad bokning gäller.
   -Gäller ej midsommar
   -Gäller ej lördagar i juli och aug
   -Dealen gäller för incheckning fredag/lördag
   i september.
   -Dealen gäller tom 31/8 2022