Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Tranbär 90 kapslar Elexir Pharma

Tranbär 90 kapslar Elexir Pharma

165 kr
199 kr
Köpta
4
Spara
17%
Lägg till deal till favoriter

Tranbär som är ett kosttillskott från Elexir Pharma med standardiserat tranbärsextrakt med hela 50 % proantocyanidiner samt

Produktinformation

  • Äkta egenvårdsprodukter
  • Tillverkat av förstklassiga råvaror
  • Hög kvalitetskontroll

Användarvillkor

  • Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabattkoder

Mer om produkten

Tranbär som är ett kosttillskott från Elexir Pharma med standardiserat tranbärsextrakt med hela 50 % proantocyanidiner samt björklövsextrakt. En förpackning ger 90 dagars förbrukning.

Kvinnor använder idag tranbär i olika perioder i livet när de känner att ett extra intag är önskvärt. En del använder tranbär dagligen som ett underhåll. Tranbär från Elexir Pharma är standardiserat med hela 50 % proantocyanidiner samt även så är det förstärkt med 250 mg björklövsextrakt. Det räcker oftast med 1 kapsel / dag.

  • Med standardiserat extrakt av tranbär med hela 50 % proantocyanidiner
  • Har 250 mg björklövsextrakt i lättsvalda små kapslar
  • är helt fri från animalier, veganvänlig
  • Ger dig 90 dagars förbrukning

Tranbäret används över hela världen. Bäret har en lång historia inom matlagningen, saftning syltning och även inom traditionell folktro där det har använts i flera syften men kanske framförallt för och till kvinnor.

De flesta tranbär som idag ingår i kosttillskott är odlade under noggrant kontrollerade former, men bärens innehåll kommer alltid att ha en naturlig variation. Då kan man göra standardiserade extrakt som är det Elexir Pharma använder sig av. Tranbäret innehåller ett extrakt med så myvcket som 50 % proantocyanidiner som då är en av de aktiva ingredienserna i produkten. Proantocyanidiner som är blåröda färgämnen och tillhör gruppen flavonoider som är ett av de mest undersökta ämnena i tranbäret.

Här har Elexir Pharma desutom tillsatt 250 mg björklövsextrakt till Tranbär. Tillägget av björklövsextrakt i Tranbäret gör att det är viktigt att du dricker mycket vätska när du tar denna produkt. Med Tranbär behöver du endast ta en kapsel om dagen. Den är helt vegansk.

Rekommenderad daglig dos: 
1 kapsel dagligen med rikliga mängder vatten.
Överskrid ej rekommenderad daglig dos.

Innehåll:

1 kapsel

Björklövsextrakt

250 mg

Tranbärsextrakt

72 mg

- varav proantocyanidiner (50 %)

36 mg

 

Ingredienser och allergener:  Björklövsextrakt (Betula pendula), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa), tranbärsextrakt med 50 % proantocyanidiner (Vaccinium macrocarpon), fyllnadsmedel (inulin), fyllnadsmedel (mikrokristallin cellulosa), emulgeringsmedel (magnesiumsalter av fettsyror), klumpförebyggande medel (kiseldioxid).

Förvaring:  Förvaras tort i väl försluten orig

Deal säljes av

Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446