letsdeal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Kotai The Bunka Complete Set 4 delarKotai The Bunka Complete Set 4 delar (1 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (2 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (3 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (4 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (5 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (6 av 8)Kotai The Bunka Complete Set 4 delar (7 av 8)

Kotai The Bunka Complete Set 4 delar

2 699 kr
6 899 kr
Spara
61%
Lägg till deal till favoriter

Kotai "Bunka Complete Set" innehåller: skalkniv (Bunka Paring Knife), pettykniv, allroundkniv (Bunka Santoku) och Kiritsuke – samtliga med japansk design och högkvalitativa blad. Ett komplett knivset för dig som vill ta matlagningen till nästa nivå med precision, balans och stil. Perfekt för att skala, skiva, hacka och filéa med elegans och kontroll.

Produktinformation

  • Handgjorda
  • Ultravasst japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt
  • Dold full tang
  • Handtag i ebenholts (Ebony)
  • HRC-hårdhet: 60 /-1
  • Perfekt balanserad
  • Material: Rostfritt stål
  • Bamboo Saya (bladskydd) kommer med varje kniv
  • Livstidsgaranti

Villkor

  • Frakt tillkommer
  • Leveranstid: ca 3 arbetsdagar

Mer om produkten

Kotai "Bunka Complete Set" innehåller:

  • Bunka Paring Knife – 9 cm blad
  • Bunka Petty Knife – 13,5 cm blad
  • Bunka Santoku – 17 cm blad
  • Kiritsuke – 21 cm blad

Slipad till en dubbel fasslipning som ger eggen på knivbladet en optimal vinkel på 15 ̊ per sida (jämfört med 20-25 ̊ för de flesta västerländska knivar), balanserar Kotai-knivar perfekt extrem skärpa och bladets soliditet.

Deras 1,8 mm tunna blad (1,5 för skalkniven) tillåter exakta och skarpa snitt och krossar aldrig ens den mest känsliga maten för att bevara den fulla smaken.

Förutom dess estetiska dragningskraft skapar mönstret "Tsuchime" (槌目) (hamrat) små luftfickor mellan bladet och maten som skärs. Denna urgamla japanska metod minskar luftmotståndet, vilket förhindrar att mat fastnar på bladet.

Smidda med japanskt 440C rostfritt stål med hög kolhalt, kommer alla KOTAI-blad att hålla sig vassa upp till 10 gånger längre än andra knivar. 440C kombinerar en hög kolhalt för hårdhet och kanthållning med den optimala mängden krom för korrosionsbeständighet.

Dold full tang - KOTAI-blad sträcker sig hela vägen till botten av handtaget - för överlägsen hållbarhet och balans.

Underhåll
Skär inte på hårda ytor (metall, keramik, marmor). Använd en skärbräda av trä eller mjuk plast. Skär inte ben eller fryst mat. Handtvätt och torka snabbt efter användning. Tvätta inte i diskmaskin, lägg inte i blöt eller lämna i blöt diskho.

Säljes av

KOTAI
Organisationsnummer: 842188484