Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Öl, cider, vin, mousserande eller whiskeyprovning på Henriks MatbodÖl, cider, vin, mousserande eller whiskeyprovning på Henriks Matbod (1 av 4)Öl, cider, vin, mousserande eller whiskeyprovning på Henriks Matbod (2 av 4)Öl, cider, vin, mousserande eller whiskeyprovning på Henriks Matbod (3 av 4)

Öl, cider, vin, mousserande eller whiskeyprovning på Henriks Matbod

349 kr
1 200 kr
Köpta
5
Spara
71%
Lägg till deal till favoriter

Hos Henriks Matbord får era smaklökar en upplevelse utöver det vanliga. Välj mellan öl/cider, vin mousserande eller whiskeyprovning, och lär er vilket typ av dryck som passar till vilket mat för att maximera mat och dryckesupplevelsen. Det finns såklart också alkoholfria alternativ att lägga till. 

Musserande vin
399 kr
1 200 kr
Vin - Rött & vitt
349 kr
1 200 kr
whiskey
349 kr
1 200 kr
Öl eller Cider
349 kr
1 200 kr

Höjdpunkter

 • Välj att prova öl, vin, musserande vin eller whiskey
 • Många års erfarenhet inom mat och dryck
 • Provningarna hålls löpande
 • Vin: 2 vita, 2 röda (från olika länder), inkl. 4 ostar, nötter, chips och kex
 • Öl: 4 olika ölsorter (från olika länder), inkl. 4 olika ostar, nötter, chips och kex
 • Cider: 4 olika cidersorter (från olika länder), inkl. 4 olika ostar, nötter, chips och kex
 • Det går att byta ut ölen till cider
 • Mousserande vin: 2 (från olika länder), inkl. 2 ostar, nötter, chips och kex
 • Whiskey: 2 olika (från olika länder), inkl. 2 ostar, nötter, chips och kex
 • Det finns även alkoholfria alternativ 

Användarvillkor

 • Dealen är giltig i 60 dagar från köp
 • Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal platser per tillfälle - först till kvarn!
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid

Mer om dealen

Öl

De senaste åren har den svenska ölproduktionen fullständigt exploderat. Hundratals bryggerier har dykt upp och de erbjuder ständigt nya sorter och smaker. Vad är skillnaden mellan en IPA, NEIPA, DIPA och APA? När passar det att dricka en imperial stout och när passar det bättre med en porter? Vilken lager smakar bäst till maten?

Cider

Upptäck cidern på ett helt nytt sätt, den torra, halvtorra och söta cidern. Det är många som tycker att cider är en lite för söt dryck, och visst är det så att cidern ofta är söt. Men cidern finns i så många olika varianter att smaken kan sträcka sig till att bli besk. Det finns dock en sort för alla, lär dig hitta rätt bland det stora sortiment som finns och att kombinera dem med maten.

Vin

Det finns en mängd olika viner där ute och det är inte alltid så lätt att välja rätt vin till rätt mat. På denna vinprovning får du koncentrera dig på dina smak- och doftsinnen. Du får även lära dig om olika druvor och varför vissa går bättre till salt mat och andra till söt. Vad gör att du upplever ett vin som strävt och varför är vissa lättare än andra.

Mousserande vin

Det händer att man korkar upp en flaska vid ett extra festligt tillfälle, men hur ofta har du druckit mousserande vin till maten? Medan ni provar två olika sorter så får vi veta skillnaden mellan brut, demi-sec och sec, samt skillnaden mellan champagne, cava, spumante och andra typer av mousserande vin.

Whisky

Whiskyns värld är mycket större än enbart Famous Grous och Grants. Vad är skillnaden mellan en single malt och en blended? Varför heter vissa whisky och andra whiskey? Vad gör att vissa sorter är rökigare än andra? På denna kurs dyker ni ner i djupet och får ingående information om flera olika sorter. Under tiden njuter ni av två olika whiskysorter och får lära er hur man känner skillnad.

Deal säljes av

Henriks Matbod
Organisationsnummer: 890209-XXXX
Stockholmsvägen 35
194 61 Upplands Väsby
Efter köpt deal, vänligen maila Henriks Matbod med ditt telefonnummer, email och önskemål på kursdatum.