Let's deal
Ögonfransserum

Ögonfransserum

399 kr
1 335 kr
Spara
70%
Ögonfrans- och ögonbrynsserumet Nutra Luxe Lash MD, 4,5 ml, från Stockholmbeauty.com. Ordinarie pris 1 335 kr, din deal: 399 kr inklusive frakt

Produktinformation

 • Längre, fylligare, tjockare och mörkare ögonfransar och ögonbryn efter bara några veckor med ögonfrans- och ögonbrynsserumet Nutra Luxe Lash MD
 • Framtaget av läkare, kliniskt testad och säkerhetstestad
 • Räcker ca 4 månader
 • Obs! Produkten bör inte användas om du är gravid
 • Upp till 70% rabatt
 • Användarvillkor

 • Uppge leveransadress när du gör din beställning här på Letsdeal.se
 • Produkten blir hemskickad till den adress du angivit vid köp
 • Ordinarie pris: 1 295 kr, frakt 40 kr
 • Leveranstid: ca 2 veckor efter avslutad deal
 • Köp hur många du vill
 • Mer om produkten

  Stockholm South Beauty är en skönhetssalong & butik och erbjuder det mesta inom hud-, kropps- och skönhetsvård som vårdar dig både på insidan och utsidan. Med dagens deal får du en revolutionerande produkt: Ögonfrans- och ögonbrynsserumet Nutra Luxe Lash MD från Stockholmbeauty.se.

  Du får Nutra Luxe Lash MD 4,5 ml för 399 kr inklusive frakt. Räcker ca 4 månader. Andra betalar 1 335 kr - 70% rabatt.

  Nutra Luxe Lash MD är en banbrytande teknik och var under lanseringen 2007 det första ögonfransserumet på marknaden. Nutra Luxe Lash MD är framtaget av läkare och kliniskt testad samt säkerhetstestad att inte påverka ögonen av ett oberoende laboratorium som ansåg att produkten är effektiv och säker.

  Med serumet kan du få längre fransar och fylligare ögonbryn helt naturligt! Nutra Luxe Lash MD är den perfekta lösningen, den genombrytande tekniken ger dig fantastiska ögonfransar och ögonbryn! Denna säkra originalformula kommer garanterat bidra till att förbättra dina ögonfransar och ögonbryn i längd, fyllighet, tjocklek och mörkhet på bara 4 till 8 veckor.

  Nutra Luxe Lash MD kommer också att bidra till att förebygga och reparera negativa effekter samt skador på dina ögonfransar och ögonbryn orsakade av hård kosmetika och miljöpåverkan. De väsentliga peptider, vitaminer och växtextrakter ökar flexibiliteten i ögonfransarna samtidigt som den stärker och fyller på fransar och bryn. Dessutom ökar serumet fransarnas glans och förhindrar att fransar eller bryn bryts.

  En ingrediens i Nutra Luxe Lash MD kan göra blonda och röda ögonfransar mörkare, men produkten innehåller inga färgämnen. Om ögonen blir lite röda och kliar i början så är det helt normal och inte alls farligt!

  Njut av dina längre, fylligare, tjockare och mörkare ögonfransar och ögonbryn redan i sommar!

  - - -

  Obs! Produkten bör inte användas om du är gravid

  - - -

  Om Stockholm Beauty

  Stockholm Beauty tillhandahåller skönhetsprodukter till förmånliga priser. De sätter alltid kvalitet i centrum, både när det gäller behandlingar på salongen och produkter de förmedlar via stockholmbeauty.se. Företaget har bl.a. agenturen på Nutra Luxe MD samt Vani-T, båda är välkända och världsomfattande produkter, ledande inom sina respektive områden.

  Stockholm Beauty strävar efter att utveckla ett helhetskoncept för dig, med enbart välkända, väl beprövade och marknadsledande produkter. Företaget har funnits på marknaden sedan 2009 och har redan ett etablerat kundunderlag och ett team av utvalda återförsäljare över hela landet. Försäljningen sköts både på webben och i utvalda butiker.

  På salongen kan du genomgå behandlingar, solsprayas, få dina naglar fixade av erkänt duktiga nagelteknologer, få avslappnande massager av certifierade massörer och få dina fötter omhändertagna av legitimerade fotterapeuter.

  Deal säljes av

  Lets Deal