Let's deal

Svettbehandling med botulinumtoxin

2 225 kr
4 500 kr
Köpta
1
Spara
51%

Lever du med stark svettutsöndring? Detta kan begränsa din vardag på många olika sätt. Få hjälp med botulinumtoxin hos Injections by Ozra.

Höjdpunkter

 • Bli av med dina svettproblem
 • Behandling mot Hyperhidrosis hos Injections by Ozra
 • Behandlingen görs med Botulinumtoxin
 • Kika in Injections by OzraInstagram 

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 22 september 2019
 • Se Karta och Kontakt för information om bokning och öppettider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Åldersgräns: 18 år
 • Du får inte vara gravid eller ammande under behandlingen, du får inte heller ha en kronisk sjukdom som t.ex. diabetes eller MS
 • Av-/ombokning senast 24 timmar innan avtalad tid
 • Begränsat antal deals – först till kvarn gäller

Mer om dealen

Hyperhidros, uttalad svettning är ett tillstånds som sägs vara ärftligt. De som lider av Hyperhidros tänker ofta på sina besvär, mer eller mindre varje dag. Därför lägger man också ner mycket tid på att försöka dölja sina svettningar. En del tar med sig en extra tröja till skolan eller jobbet. Somliga väljer att bara klä sig i vissa färger eller att ha dubbla lager för att försöka dölja sina svettfläckar. Många som lider av Hyperhidros upplever att de på grund av situationen blir defensiva och bara kan tänka på hur de ska dölja sin svett. Följden blir att de har svårt att fokusera på andra, hålla ett samtal eller lösa en uppgift utan att bli medvetna om sina svettningar. Genom den senaste tekniken inom injektionsbehandlingar kan Injections by Ozra nu hjälpa dig som lider av Hyperhidros eller dig som bara önskar bli av med dina svettningar i armhålan genom att injicera botulinumtoxin i området. Botulinumtoxin (btx) förhindrar sedan nerverna i det behandlade området att signalera till svettkörteln vilket leder till att du som patient blir av med dina svettningar.

Hur går behandlingen till?

Efter att ha pratat lite med din behandlare och rengjort området injiceras btx på flera ställen i hudområdet i armhålan. Det gör inte speciellt ont utan känns mer som ett myggbett eller små små stick i huden. Behandlingen tar ca. 45 minuter. (på grund av infektionsrisken skall man inte raka sig i armhålan samma dag som man injicerar.)

Hur länge håller effekten i sig?

Vanligtvis märker patienten en förbättring redan den första veckan efter sin behandling. Effekten håller sedan i sig i genomsnitt 7,5 månad och1 av 4 patienter märker fortfarande effekt efter ett år. När effekten börjar avta kan du vid behov få behandling igen, men inte oftare än var 16:e vecka.

Finns det risker?

Biverkningar av botulinumtoxin är oftast lokala och övergående. Allergisk reaktion kan förekomma men är mycket ovanligt.  

Om Injections by Ozra

Injections by Ozra är ett privat företag som är specialicerat inom injektionsbehandlingar. De utför högkvalitativa injektionsbehandlingar med målsättning att erbjuda dig som kund individuellt anpassade behandlingar utifrån dina personliga förutsättningar och önskemål. Samtliga behandlingar utförs av Ozra Aslani, som är legitimerad specialistsjuksköterska med över 20 års erfarenhet samt certifierad botulinumtoxin- och fillerbehandlare via Inject Academy, Stockholm.

Deal säljes av

Injections by Ozra
Organisationsnummer: 680306-XXXX
Linnegatan 57
413 08 Göteborg
Mån - Fre 10:00 - 18:00 Lör 11:00 - 15:00