Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik HotellWeekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (1 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (2 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (3 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (4 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (5 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (6 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (7 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (8 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (9 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (10 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (11 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (12 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (13 av 15)Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell (14 av 15)

Weekend för 2 eller familj: 2-rätters och frukost på Bommersvik Hotell

1 595 kr
2 395 kr
Köpta
60+
Spara
33%
Lägg till deal till favoriter

Endast 40 minuter utanför Stockholm hittar du naturen och lugnet på Bommersvik Hotell. Ta med en vän eller hela familjen och börja det nya året med en vinterweekend med naturen, bastu, bad, motionsspår, god mat och mycket mer. En 2-rätters middag med ett glas mousserande samt frukost ingår. 

Vinterweekend för 2
1 595 kr
2 395 kr
Vinterweekend för familjen
2 195 kr
3 195 kr

Det här ingår

 • Weekendpaket för 2 personer:
 • 1 natt för 2 vuxna i dubbelrum 
 • 2-rättersmiddag med förrätt och varmrätt inkl. ett glas mousserande/vin per vuxen, alkoholfritt alternativ finns
 • Frukost, serveras mellan 7.30-10 på helger
 • Bastu i mån av plats (se mer info längre ner)
 • Familjepaket: 
 • 1 natt för 2 vuxna och 2 barn (under 12 år)
 • 2-rättersmiddag med förrätt och varmrätt inkl. ett glas mousserande/vin per vuxen, alkoholfritt alternativ finns
 • Anpassad barnmeny inkl. ett glas alkoholfri dryck per barn
 • Frukost, serveras mellan 7.30-10 på helger
 • Bastu i mån av plats (se mer info längre ner)

Användarvillkor

 • Gäller fr.o.m. 29 januari 2022 t.o.m. 9 april 2022
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller. Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta hotellet/resebyrån för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Ej avbokningsbar, ombokningsbar i mån av plats

Mer om dealen

Middag

Menyn för 2-rätters uppdateras varje vecka. För veckans meny håll utkik här. Barnmenyn består av köttbullar med lingonsylt och gräddsås eller pannkakor med sylt. Vid incheckning kan ni passa på att boka in den tid ni önskar äta.

Bommersvik Hotell

Bommersvik bjuder på en uppsjö av aktiviteter att välja mellan, själv eller tillsammans. De har flera löpspår varav ett elljusspår, badklippor, bastu och relaxavdelning med brygga för svalkande dopp i sjön och vintertid har de en isvak för den modiga kallbadaren. Du får tillgång till ett rymligt gym, med både maskiner och fria vikter och en trappa ner hittar du pingisbord.

Bommersvik har en bastu som ingår i ert pris och är i mån av plats. Har du funderingar kring rummen kan du läsa mer om rumstyperna här. Parkeringen är gratis och det finns även laddplats för elbilar för 50 kr/dag. Närmaste station för kollektivtrafik är Nykvarn station. Har du fler funderingar eller vill veta mer om Bommersvik, läs på deras hemsida. 

Deal säljes av

Bommersvik Hotell & Konferens
Organisationsnummer: 556571-2659
Bommersvik
15395 Järna
-Incheckning Från kl.14:00, det går såklart bra att komma till oss tidigare och ströva runt i skogarna eller börja med en god lunch innan incheckning.
-Utcheckning Senast kl.11:00 på helger
08-55241000Ring
Har du funderingar kring rummen kan du läsa mer om rumstyperna här: https://www.bommersvik.se/hotell/vara-boenden/vara-hotellrum/
Parkeringen är gratis, det finns även laddplats för elbilar
Närmaste station för kollektivtrafik är Nykvarn station. Har du fler funderingar eller vill veta mer om oss, läs på vår hemsida https://www.bommersvik.se/