-62%
1 590 kr

Kurs i Medicinsk Qigong

Kurs i Medicinsk Qigong! Välj mellan tre olika tillfällen. Ordinarie pris 1 590 kr, din deal: 599 kr

Höjdpunkter

och är en kraftfull medicinsk qigong-form som syftar till att balansera upp energiflödena i kroppen för att skapa förutsättning för kroppens läkningsförmåga, och för att bibehålla hälsan när du väl har uppnått den
 • Kina-terapi ligger vld Gullmarsplan nära tunnelbanan
 • 62% rabatt!
 • Användarvillkor

 • Dealen gäller endast vald kurs
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Gäller endast nya kunder till Kina-terapi
 • Se kontaktuppgifter för bokningsinformation. Uppge Let's deal-kod vid bokning
 • Efterfrågan på bokningsbara tider är ofta störst i början och slutet av kampanjperioden
 • Begränsat antal deltagare per kurs - först till kvarn gäller
 • Mer om dealen

  och är en kraftfull medicinsk qigong-form som syftar till att balansera upp energiflödena i kroppen för att skapa förutsättning för kroppens läkningsförmåga, och för att bibehålla hälsan när du väl har uppnått den. Enligt traditionell kinesisk medicin kan Qi-gongen ge kraftfulla effekter på hela kroppen, och även på problem som depression, ångest, trötthet, mag-tarm problem samt rygg- och ledvärk. Qigong-formen tar ca 20 minuter att träna, och det rekommenderas att man genomför övningen en gång per dag, även om du kommer att få goda resultat även om du missar nån dag då och då.

  Kort om Kina-Terapi Hos Kina-Terapi i Gullmarsplan behandlas ömmande eller stela muskler av diplomerade terapeuter och TKM-läkare (Traditionell Kinesisk Medicin). Genom knådningar, strykningar och tryck löser massagen upp spänningar i kroppen vilket ger en nästintill omedelbar smärtlindring. Andningen fördjupas, blodcirkulationen förbättras och kroppens produktion av ”må bra-hormonet” oxytocin ökar. Kina-Terapi har även andra behandlingar såsom: Akupunktur, koppning, Tui-na massage, fettreducering, rökavvänjning, infertilitetsbehandling, behandling med örtfotbad, fotmassage, fotvård m.m.

  Kina-Terapis arbete går ut på att finna vägar att hjälpa dig att hitta ett sätt att återfå och bibehålla hälsan, och att visa dig hur du kan hjälpa andra. Kurserna och Yrkesutbildningarna på Kina-Terapi Skolan siktar till att låta eleverna hitta det värdefulla hos sig själva och andra. Att hitta nya sätt att kommunicera med sig själv och andra. Detta vare sig det handlar om beröring, rörelser och kunskap.

  Välkommen!

  - - -

  Ordinarie pris är hämtat från Kina-Terapis prislista, 10/5 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal