Teaterbiljett till Improverket
95 kr
190 kr
Spara
50%
Föreställning hos Improverket. Välj mellan 4 olika föreställningar och flera datum. Ny show att välja: Vem vinner valet? – politik & dramatik i en ljuv symbios. Ord. pris 190 kr, din deal: 95 kr

Höjdpunkter

 • Teaterbiljett till föreställning hos Improverket
 • Välj mellan 4 olika uppsättningar: Club Bingo, Får jag prata med dig lite!? (fars), Way off broadway eller Vem vinner valet?
 • Improvisationsteater är ett ögonblickets konst. Ingenting är i förväg planerat eller repeterat
 • 50% rabatt!
 • Användarvillkor

 • Dealen gäller endast den föreställning och datum du väljer vid köp
 • Gäller endast vald föreställning
 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort
 • Det finns möjlighet för att köpa mat och dryck på plats
 • Uppge QR-kod i entrén vid ankomst till föreställningen. Den finns i bekräftelsemejlet och i mobilappen efter köp
 • Begränsat antal deals per datum - först till kvarn gäller
 • Köpt biljett återbetalas ej
 • Mer om dealen

  >Club Bingo - improvisationer & sifferdramatik”Gud vad kul! När spelar ni igen? Jag vill ha mer!” Improverket som är en improvisationsteater i Göteborg ger er Club Bingo! Ett underhållningskoncept som spelat för slutsålda hus sedan 2010! Improvisationsteater är ett ögonblickets konst. Ingenting är i förväg planerat eller repeterat. Improverket ger dig en oförglömlig kväll med klassiskt bingospel och fina priser och improviserade scener. En karamell med bar, musik, improvisationer och sifferdramatik. Ingen i publiken behöver komma upp på scenen.

  ”Får jag prata med dig lite?!” - improviserad farsVårens experiment med Improverket blev en succé och nu släpps den lös som en helt egen föreställning ”Får jag prata med dig lite!?” den improviserade farsen. Med ett högt tempo och ingen tid att vara någon annanstans än i nuet, kastar sig fem skådepelare ut för att improviserat skapa fars. ”Fars är en typ av komedi som bygger på situationskomik. I en fars är karaktärerna oftast trovärdiga personer som hamnar i en knipa och tvingas ta till lögner som sedan mynnar ut i en lång rad förvecklingar och missförstånd. Farser måste spelas i ett snabbt tempo för att inte eftertanken ska hinna ikapp och ta död på den oftast osannolika intrigen.”

  Way off Broadway- improviserad musikalImproverkets improviserade musikalföreställning! Svulstigt, glittrigt med känslorna på utsidan. Fult och vackert på samma gång. Ingen opera. Ingen källarpunkspelning. Men någonstans där emellan. Fyra skådespelare och en pianist gör sitt yttersta för att improvisera fram en musikal och allt vad det innebär. Plymer, lösögonfransar och finkläder förkommer under föreställningen.

  Vem vinner valet?En improviserad föreställning med kärleksfulla hån och råa kärleksförklaringar till de partier som tävlar om väljarnas - publikens - gunst. Varje improvisatör representerar var sitt parti, vilket får de inte välja själva - lotten avgör. Under en helafton får vi se improvisatörerna tävla i regi med två scener var och publiken avgör om det blir straff eller mandat. Fulspel och taktik, allianser och kohandel, kompromisslöshet blandat med svulstig dramatik.

  Kort om Improverket Improvisationsteater är konstformen där ingenting planeras eller skrivs i förväg, utan allt föds i nuet. Improverket är en improvisationsteater i Göteborg som du hittar på kvartersscenen 2Lång som också har bar och restaurang. Improverket erbjuder impro föreställningar, kurser och impro för företag. Välkommen!

  Välkommen!

  Ordinarie pris är hämtat från Improverkets prislista, 3/7 2017.

  Deal säljes av

  Lets Deal
  Teaterbiljett till Improverket
  95 kr
  190 kr