Let`s deal
Rensa sökning
Se favoriter
Se kundvagn
Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till UniverseumÖvernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (1 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (2 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (3 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (4 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (5 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (6 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (7 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (8 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (9 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (10 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (11 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (12 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (13 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (14 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (15 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (16 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (17 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (18 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (19 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (20 av 22)Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum (21 av 22)

Övernattning på Göteborgs vandrarhem inkl. inträde till Universeum

1 195 kr
Köpta
5
Lägg till deal till favoriter

Göteborgs vandrarhem är ett trivsamt boende i centrala Göteborg. Vandrarhemmet ligger snett emot Lisebergs Södra entré med gångavstånd till bland annat Universum, Världskulturmuseet, Svenska Mässan, Scandinavium, Valhallabadet, Chalmers, biograf Bergakungen och Göteborgs paradgata Avenyn.

Rum för 2 inkl. frukost o inträde Universeum
1 195 kr
Rum för 4–8 personer inkl. frukost
1 395 kr
2 000 kr

Det här ingår

 • Övernattning för två, tre eller fyra till åtta personer på Göteborgs vandrarhem
 • Frukost

Användarvillkor

 • Dealen gäller vardagar fram till 1 april
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Bokningsinformation hittar du längre ner i dealen. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Barnpolicy: Kontakta vandrarhemmet för att se vad som gäller för just din familj
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende
 • Alt. 1: Rum för 2 inkl. frukost och inträde till Universeum
 • Alt. 2: Rum för 4–8 personer inkl. frukost. Köp till inträde till Universeum hos vandrarhemmet i samband med bokning av boende.
 • Med reservation för fullbokning under skollov ex. höstlov

Mer om dealen

Vandrarhemmet är rökfritt, alla duschar och toaletter är renoverade 2013 och är placerade i korridorerna. Vissa rum har egen dusch och toalett.

Deal säljes av

Göteborgs Vandrarhem
Organisationsnummer: 559193-5217
Mölndalsvägen 23
412 64 Göteborg
031401050Ring
Efter ditt köp så kontaktar du hotellet och genomför din bokning via mail eller telefon.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning.