Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården

Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården

1 295 kr
1 885 kr
Köpta
10+
Spara
31%
Lägg till deal till favoriter

Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården lugnt beläget i Nynäshamn. I deras trädgård under den fantastiska blodboken finns möjlighet till sommarspel som krocket, kubb, boule eller en segwaytur. Eller något gott att dricka på deras terrass. Hyr kajak eller cykel så skickar de med en picknickkorg. Endast 40 minuter från Stockholm så det finns möjlighet att besöka huvudstaden som en dagstur, utflyktsmålen är många från Nynäsgården. Frukostbuffé och 2 – rätters middag alternativt buffé ingår i paketet.

Det här ingår

 • Övernattning på mysiga Nynäsgården.
 • 2 – rätters middag sönndag – tisdag & torsdag efter kökets val, räkbuffé fredagar, grillbuffé med underhållning onsdagar & lördagar
 • Frukost
 • Möjlighet att köpa till kajakhyra, segwaytur och cykelhyra, kontakta Nynäsgården för mer information.

Användarvillkor

 • Gäller fr.o.m. 22 juni t.o.m. 9 augusti 2020.Se längre ner på sidan för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

  Stockholms södra skärgård är helt fantastisk och med sommarstaden Nynäshamn med sina röda hamnbodar som bidrar till ett levande hamn liv.

  Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården som har en långhistoria och en fin tradition att ta hand om sina gäster i lugn och härlig atmosfär. Här är det personliga bemötandet och den goda maten viktiga ingredienser för att din vistelse ska bli lyckad. På Nynäsgården finns 72 rum.

  Nynäsgården är en perfekt plats för hemma semester med sin närhet till havet men även till Stockholm. Vare sig du reser ensam eller med en vän så kommer ni få en mycket behaglig vistelse. Njut av lugnet i deras mysiga trädgård eller ta del av hotellets relaxavdelning, med relax och bastu.

  Nynäsgården hjälper gärna till med aktiviteter som Kajakpaddling, cykelutflykter, båtutflykter i skärgården, segwaytur, golf m.m. Är ni intresserade kontakta receptionen på Nynäsgården.

  Deal säljes av

  Nynäsgården
  Organisationsnummer: 556552-5630
  Telegrafgatan 41
  14941 Nynäshamn
  Dealen gäller från 24 juni till 11 augusti

  Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00.
  08 - 520 205 90Ring
  Uppge Let's deal-kod vid bokning. Meddela eventuella allergier eller specialkost vid bokning.