Se favoriter
Se kundvagn
Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på NynäsgårdenSkärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (1 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (2 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (3 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (4 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (5 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (6 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (7 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (8 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (9 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (10 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (11 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (12 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (13 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården (14 av 16)Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på NynäsgårdenSkärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården

Skärgårdsvistelse för 2 inkl. middag på Nynäsgården

1 390 kr
1 973 kr
Köpta
7
Spara
30%
Lägg till deal till favoriter

Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården lugnt beläget i Nynäshamn. I vår trädgård under vår fantastiska blodbok finns möjlighet till sommarspel som krocket, kubb och boule. Eller njut av något gott att dricka på vår terrass. Endast 40 minuter från Stockholm så finns möjlighet att besöka vår huvudstad som en dagstur, utflyktsmålen är många från Nynäsgården. Frukostbuffé och kvällens rätt som ni avnjuter i hotellets Franskinspererade restaurang Brasserie Locale ingår i paketet.

Det här ingår

 • Övernattning i dubbelrum kingsize för två på mysiga Nynäsgården
 • Frukost och middag

Användarvillkor

 • Gäller med incheckning onsdag – lördag 31 augusti 2021.Se längre ner på sidan för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Avbokning ej möjligt efter reserverat boende. Ombokning sker i mån av plats

Mer om dealen

  Stockholms södra skärgård är helt fantastisk och med sommarstaden Nynäshamn med sina röda hamnbodar som bidrar till ett levande hamn liv.

  Njut av sköna sommardagar på Nynäsgården som har en långhistoria och en fin tradition att ta hand om sina gäster i lugn och härlig atmosfär. Här är det personliga bemötandet och den goda maten viktiga ingredienser för att din vistelse ska bli lyckad. På Nynäsgården finns 72 rum.

  Nynäsgården är en perfekt plats för hemma semester med sin närhet till havet men även till Stockholm. Vare sig du reser ensam eller med en vän så kommer ni få en mycket behaglig vistelse. Njut av lugnet i deras mysiga trädgård eller ta del av hotellets relaxavdelning, med relax och bastu.

  Deal säljes av

  Nynäsgården
  Organisationsnummer: 556552-5630
  Telegrafgatan 41
  14941 Nynäshamn
  Incheckning kl. 15:00. Utcheckning kl. 11:00.
  Uppge Let's deal-kod vid bokning och namn, mailadress och mobilnummer på den som ska bo.
  Meddela eventuella allergier eller specialkost vid bokning.