Se favoriter
Se kundvagn
Bröllopsfotografering

Bröllopsfotografering

6 250 kr
12 500 kr
Spara
50%
Lägg till deal till favoriter

Föreviga er bröllopsdag! Låt fotograf Nader El Kadaoui ta hand om bröllopsfotograferingen så att ni för alltid kan minnas er stora dag. Ni kan välja mellan tre olika paket, se alternativen nedan för vad som ingår. 

Mellan paketet
8 750 kr
17 500 kr
Halva dagen - ca 6 timmar fotografering, ca 300 bilder, planeringsmöte, förberedande fotosession & 2 redigerade bilder, 1 fine-art förstoring 50x70
Lilla paketet
6 250 kr
12 500 kr
Porträtt vigsel/mingel - 3 timmars fotografering, ca 150 bilder, planeringsmöte, 1 fine-art förstoring 30x40
Stora paketet
12 250 kr
24 500 kr
Hela dagen - ca 12 timmars fotografering, ca 600 bilder, planeringsmöte, förberedande fotosession & 2 redigerade bilder, 1 fine-art förstoring 70x100

Höjdpunkter

 • Föreviga er stora dag
 • Bröllopsfotografering
 • Välj mellan tre paket
 • Fotograferingen anpassas efter era förutsättningar och önskemål
 • Inspireras av fotografens tidigare fotograferingar här

Användarvillkor

 • Dealen gäller t.o.m. 21 april 2021

 • Bröllopsdatum t.o.m. 30 september 2021
 • Maila/fråga om ledig tid innan du köper dealen. Se mer information om bokning och öppettider längre ner på sidan. Uppge Let's deal-kod vid bokning

 • Efterfrågan på bokningsbara tider är störst i början och slutet av kampanjtiden

 • 1 deal per person, köp gärna fler att ge bort

 • Förändrade öppettider kan förekomma under kampanjperioden

 • Av-/ombokning senast 14 dagar innan avtalad tid

Mer om dealen

Möten och provfotografering

I början av planeringen träffar ni fotograf Nader för ett personligt möte eller online om så önskas för att gå igenom alla era tankar, funderingar och önskemål. Syftet är att ni ska lära känna varandra inför er stora dag men också för att få veta vad ni har för önskemål och vad som är viktigast för er. Nader är sedan tillgänglig under hela er planering för att svara på era frågor och ni bokar in så många möten som behövs för att kunna ge er en så fin dag som möjligt där ni känner er 100% bekväma. I det mellan och stora paket träffas ni även för en provfotografering.

Fotografens förberedelser

Innan bröllopet undersöker fotografen platserna för porträttfotografering, vigsel och fest för att hitta rätt miljöer och ljus och få en uppfattning om vilken utrustning som behövs. Ingen plats är den andra lik därför anpassas detta efter er dag med era förutsättningar och ert körschema.

Under bröllopsdagen

Beroende på vilket paket ni väljer är fotografen med er under delar av dagen eller hela dagen från tidig morgon ända in till småtimmarna. Fotografen ser till att fånga alla de dolda blickarna, de kärleksfulla ögonkasten och alla speciella ögonblick ni kanske inte ens tänker på i stunden. Han vägleder er och skapar rätt förutsättningar för just er två och ser till att ni är avslappnade och bekväma för att få naturliga och fina bilder som ni kan njuta av under många år.

Efterbearbetning

Det är här den största delen av fotografens arbete läggs och vad som gör den stora skillnaden. Ca 2/3 av tiden totalt spenderars med era bröllopsbilder och redigeringen. Till att börja med görs ett urval och t.ex. dubletter tas bort och bilder där man blinkar. De utvalda bilderna behandlas, beskärs och bearbetas för att ni ska få det bästa resultatet. Det innefattar bland annat arbete med ljus, kontraster och toner, men såklart även att ta bort exempelvis skrymmande föremål i bakgrunden.

Deal säljes av

El Kadaoui, Nader
Organisationsnummer: 780223-4711
Ägovägen 2
244 66 Furulund
skicka mail för att boka tid, uppge Lets Deal kod