Let's deal
Se favoriter
Se kundvagn
Romantiskt boende för 2 på Vadstena klosterhotell & spa

Romantiskt boende för 2 på Vadstena klosterhotell & spa

2 195 kr
3 400 kr
4,2
(24)
Köpta
150+
Spara
35%
Lägg till deal till favoriter

Mitt i Vadstena vid Vättern strand ligger det mysiga Vadstena klosterhotell & spa, vackert upplyst i vintermörkret, omgivet av fina historiska byggnader och vacker natur. Lagom till frukost, när det är ljust, kommer du dessutom upptäcka den otroliga utsikten över Vättern. Men det är först imorgon, nu ska du först njuta av en härlig 3-rättersmiddag, en perfekt start på denna romantiska helg! 

Det här ingår

  • Njut av en vacker medeltidsupplevelse, där det gamla möter det nya, på Vadstena klosterhotell & spa
  • I priset ingår: 1 övernattning för 2 personer i Slottsflygeln, 3-rätters middag (dryck ingår ej) och stor frukostbuffé
  • Ät middagen i munkarnas gamla sovsalar

Användarvillkor

  • Gäller fr.o.m. 1 januari t.o.m. 30 april 2019. Se Karta och Kontakt för information om bokning och tider dealen gäller. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning
  • OBS! Begränsat med rum på lördagar
  • Slottsflygeln ligger ca 600 m från Vadstena klosterhotell & spas huvudbyggnad
  • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av hotellet bekräftad bokning gäller
  • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
  • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Om Vadstena klosterhotell & spa – utsett till "Most Romantic Historic Hotel of Europe"

Vadstena klosterhotell & spa är hotellet vid Vätterns strand där det gamla förenas med det nya. Här erbjuds weekendpaket och konferenser samt bröllops- och festarrangemang i en unik medeltida miljö som tagits tillvara på bästa sätt, utan att tumma på bekvämlighet och kvalitet. Hotellet och Restaurant Munkklostret är inrymda i några av Sveriges äldsta byggnader; den Heliga Birgittas kloster från 1300-talet, Birger Jarls furstepalats från 1200-talet och Kungasalen som är från 1253. Du hittar mer information om hotellet via den här länken.

I november 2015 utsågs Vadstena klosterhotell & spa till ”Most Romantic Historic Hotel of Europe”. Läs mer här

En riktig medeltidsupplevelse – nu med kloster-spa

Tjocka väggar, slitna stengolv och höga kryssvalv får fantasi att färdas århundranden tillbaka. Njut av en inspirerande 3-rättersmiddag i munkarnas gamla sovsalar. Se och upplev hur livet kanske var i klostret en gång i tiden. Eller varför inte låta det gamla möta det nya, och koppla av i Vadstena klosterhotell & spas nya kloster-spa (kostnad tillkommer)?

På kloster-spat omfamnas du av en skön miljö med sprakande brasor och levande ljus samtidigt som själen får en chans till återhämtning. Ta ett dopp i saltvattenpoolen där du kan flyta fram medan sinnet transporteras in i viloläge. Värm sedan upp kropp och själ i heta källor som finns både utomhus och inomhus. På anläggningen finns också ångbastu samt härliga, stilla ytor i jordnära färger där du kan avnjuta svalkande juicer och färsk frukt. Upplev skönhet inifrån och ut, med balans mellan kropp och själ. Passa på att boka spa-paket (kostnad tillkommer) i samband med att du reserverar ditt boende!

I priset ingår

Deal säljes av

Vadstena klosterhotell & spa
Organisationsnummer: 556266-1792
Lasarettsgatan 5
592 30 Vadstena
Incheckning kl.15:00
Utcheckning kl. 11:00
0143-13000Ring
Erbjudandet gäller alla dagar i veckan. Begränsat antal rum på Lördagar.
Uppge Let’s deal-kod vid bokning