Let's deal

Azorerna i 8 dagar inkl. flyg, boende och utflykter

8 699 kr

Mitt i Atlanten, ungefär 1 500 kilometer väster om Lissabon, ligger Azorerna och bara väntar på att bli upptäckt av dig – ett pärlband av öar som erbjuder en härlig kombination av berg, böljande kullar och pittoreska städer och byar. Ponta Delgada är ögruppens största stad och där ligger även hotellen som ingår i detta erbjudande. Ponta Delgada har en superfin hamnpromenad och små idylliska kullerstensgator. Om du har turen med dig kan du se delfiner, späckhuggare och valar tätt inpå hamnen! Om du inte lyckas se vare sig valar eller delfiner från land får du en till möjlighet då två utflykter ingår: Val- och delfinsafari och en stadspromenad i Ponta Delgada.

Boende på Hotel Ponta Delgada +3*
8 699 kr
Välj datum
2/710
16/710
30/710
23/710
9/710
Boende på Hotel Azoris Royal Garden 4*
9 499 kr
Välj datum
2/710
30/710
23/710
16/710
9/710

Det här ingår

 • Azorerna inkl. flyg från Köpenhamn och boende på Azoris Royal Garden eller Hotel Ponta Delgada
 • Båda hotellen ligger nära centrum och den populära hamnpromenaden
 • Frukost ingår
 • Två utflykter ingår: Stadspromenad i Ponta Delgada och val- och delfinsafari. Båda utflykter har svensktalande reseledare

Användarvillkor

 • Angivet pris gäller för 1 person under förutsättning att 2 personer bokar tillsammans (2 separata deals). Reser du ensam måste du köpa 2 st. deals, då tilläggsavgiften är detsamma som dealpriset
 • Dealen gäller endast valda datumet. Se Karta och Kontakt för information om bokning. Uppge Let’s deal-kod vid bokning  
 • Begränsat antal rum – först till kvarn och endast av Solresor bekräftad bokning gäller
 • Kostnader i form av exempelvis turistskatt kan tillkomma och betalas då direkt till hotellet
 • Du kan ångra ditt köp i upp till 14 dagar, så länge du inte reserverat boendet
 • Av- eller ombokning ej möjlig efter reserverat boende

Mer om dealen

Mer att upptäcka

Azorerna har mängder av vackra platser att besöka, god mat att äta och underbart pittoreska byar att promenera i. Dessutom finns aktiviteter som klättring, vandring, paddling, cykla mountainbike och mycket mer. 

Charmigt familjeägt eller modernt fullservicehotell

Hotel Ponta Delgada är ett charmigt familjeägt hotell i hjärtat av Ponta Delgada, med gångavstånd till centrum och den charmerande hamnpromenaden. Hotellet är familjeägt och drivs med stor omsorg och gästvänlighet. Hotel Azoris Royal Garden är ett förstklassigt fullservicehotell med pool och moderna rum med badrum, satellit-TV, minibar och balkong/terrass där de flesta vetter mot hotellets japanska trädgård. Poolområdet har stor bassäng, barnpool och pool-/snackbar. Det finns en fin hälsoavdelning med uppvärmd inomhusbassäng, jacuzzi, gym, bastu, turkiskt bad samt möjligheter till massage. Hotellet har  dessutom två tennisbanor, trevlig bar och fin restaurang. Hotel Azoris Royal Garden ligger bara några hundra meter från centrum.

Val- och delfinsafari och stadspromenad ingår

Känslan av att se en kaskelot på bara några meters avstånd går inte att beskriva – det måste upplevas! Som tur är har du chansen att göra det då ett val- och delfinsafari ingår i erbjudandet. I vattnen kring São Miguel finns 24 olika val- och delfinarter så chanserna att få syn på dessa magnifika djur är goda. Dessutom ingår en stadspromenad i Ponta Delgada där du under en ca 3,5 timmar lång promenad får bekanta dig med både gammalt och nytt: Från den moderna marinan till de gamla 1500-tals kyrkorna med sina utsmyckade fasader.

Deal säljes av

Solresor
Organisationsnummer: 021148180
HITTA MIN PLATS
 1. R. de Lisboa
 2. R. João Francisco Cabral 49
 3. HITTA MIN PLATS
R. de Lisboa
9500-216 Ponta Delgada
Flyginformation:
Avgång från Köpenhamn kl. 08.20
Ankomst till Azorerna kl. 11.35
Avgång från Azorerna kl. 12.35
Ankomst till Köpenhamn kl. 19.40
Vi förbehåller oss rätten för ändrade flygtider
0775-51 00 00Ring
Uppge din Let's Dealkod i samband med bokning hos Solresor